PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan USB ADSL İNTERNET BAĞLANTI PAYLAŞIMI

SLM MİLLET LÜTFEN ACİL YARDIM..AZTECH USB MODEM ALDIM.BU BAĞLANTIYI HUB YOLUYLA DAĞITMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR.XP KULLANIYORUM..İNTERNET BAĞLANTI PAYLAŞIMI KURULUMUNDA BENİM MAKİNAYI YAPILANDIRIRKEN (BU MAKİNE DİREK BAĞLANIR DİĞER BİLGİSAYARLAR BU BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN BAĞLANIR) SİHİRBAZ TAMAMLANAMADI DİYE HATA VERİYOR.8"Lİ HUB KULLANIYORUM.KABLOLAR DOĞRU HERŞEY DOĞRU AMA OLMUYOR.HUB DA AĞ IŞIKLARI YANIYOR AMA DİĞER BİLGİSAYARLARA BAĞLANMAYA ÇALIŞTIĞIMDA İZNİNİZ YOK DİYE HATA VERİYOR. LÜTFEN ACİİİL YARDIMM...

İlk önce forum kurallarını okusak sonra başluk açsak çok daha iyi olucak..
    10. Mesajınızın tamamını kapsayacak şekilde gereksiz yere renk, boyut, smiley gibi efektler kullanamazsınız. Mesajın veya başlığın tamamını büyük harflerle yazamazsınız.
    Wingate isimli paylaşım programını kullanarak bağlantı paylaşımını çok kolay bir şekilde yapabilirsin.Girmeye çalıştığında izin yok demesinin nedeni bağlanmaya çalıştığınız bilgisayarın paylaşımı olmamasıdır..

Kolay gelsin..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

forum kurallarımız gereği mesajlarınızın ve konu başlıklarınızın tamamını büyük harflerle yazamazsınız.
    Bu tür davranışllarınızın devamı halinde sarı kart alacak ve ilersinde ise forumlarımızdan uzaklaştırılacaksınız...

Benzer Başlıklar

1. internet paylaşimi
    hayaletakrep tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 30.03.2005, 21:00
  2. İNTERNET PAYLAŞIMI
    oguzyy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.01.2005, 01:21
  3. USB ADSL İNTERNET BAĞLANTI PAYLAŞIMI(YARDIM EDİN)
    adada tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.10.2004, 22:49