PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Networking , Sistem mühendisliği eğitimi için fikirleriniz

Herkese Merhabalar,
    Ben İTÜ 2. sınıf uçak mühendisliğinde okuyorum.Azerbaycanlıyım.
    Bir yandan bölümüme devam ederken ekstra olarak networking alanındada kendimi geliştirmek istiyorum.Şimdi uçaking ,networking ne alaka diyeceksiniz ama demeyin. :roll: Uçak beni pek kesmiyor , bilgisayar dünyası beni daha çok cezb ediyor, neyse.
    Şimdi şöyle hafiften piyasaya baktığımız zaman network academy , Bilge Adam ve s. şirketler Türkiyede bu işin ehli bir eğitim kurumları olarak gözüküyorlar.Belki çok güzel isteyeni adam edecek kalitede eğitim veriyorlardır , ama bir öğrenci için 6.5 milyar para verip böyle bir kursa gitmek ne kadar akıllıca :?: , işte bende onu size soruyorum. Bu işi bilmek için illa bir akademiye gitmeye gerek varmı? Varsa en iyisi , sonra gittiğimize pişman etmeyecek hakikatende bu işi bilen bir eleman olarak mezun olabileceğimiz bir akademi hangisidir?
    Bu işi içinde olan , girmiş çıkmış abilerimiz ablalarımız ,size sesleniyorum.Bana bu konuda bir perspektif kazandırın. :idea:
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

kardeş eğer bu işi biliyorsan netron a git.ama daha yeni başlıyacaksanda bilge adam derim sana.netron bilge adamdan daha kaliteli ama orası bilen adamlara veriyor.bilge adamsa daha eline pc yi almamışlara nerdeyse vericek gibi:=))

TuRKKoD
    Misafir

Meridyen Bilişim Dershaneleri fena diil GMK 10 kat :1 / maltepe

merhaba bence önce gidip gimemen konusunda net bi karar vermelisin ben bitirdim egitimi ama hayatımda öle ahım şahım bi degişiklik olmadı yıllardır bilgisayar sektörünün içinde olmama ragmen genelde bu egitimleri alamay gelenler egitim biter bitmez piyasada kapışılacaklarını zannediyolar ama hiçde öle degil.diger arkadasların söledigi gibi işi biliyosan kendini geliştirimek istiyosan ek bilgi olsun diyosan git ben bilge adamdan aldım egitimi oldukça kaliteli hocaları var ama sadece hocalarını begendim açıkçası neyse bu arada bide egitimi yarım bırakan muhasebecilikten gelme bi arkadsım vardı onun bi lafı geldi şimdi aklıma "ben kursa baslarken bana öle bi gaz verdilerki beynimi açıp bütün bilgileri yerleştirivericekler sanmıştım" ama arkadas dersler agır geldigi için bıraktı belki bi fikir olur diye yazdım bunuda.Kolay Gelsin.

Benzer Başlıklar

1. işlemci seçimi için fikirleriniz LÜTFEN
    med_cezir tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.05.2006, 19:48
  2. acer laptop için fikirleriniz...
    magistrate tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.02.2006, 18:06
  3. yeni sistem için fikirleriniz?
    tamerttt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.02.2006, 01:09
  4. mcse eğitimi için mayasoft?
    ey tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.01.2006, 11:34
  5. Hukuk Avukat Sitesi . Yapmak icin fikirleriniz.
    emreka tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.09.2003, 01:07