PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan benim bilgisayar neden yavaş?

herşey format atmayı istememle başladı. dos tan format atayım dedim bios hatası verdi ve ekran gitti, tuşlar işlemez oldu, reset atmadan da düzelmedi. sonra xp yi açıp xp cd sinden format atayım dedim. cd açıldı, onar vardı onar dedim, sonra sürücüleri sil diye bir sayfa geldi. ben sürücülerin içindekileri silecek zannetmiştim ki sürücüler hakkaten silindi. format attıktan sonra sürücüler ekranda gözükmüyordu. bu olaydan sonra bilgisayar normal çalışma performansını altına düştü. şimdi sizden isteğim bilgisayarın herşeyini sıfırmış gibi yapmak istiyorum. yani herşeyi silmek ve en baştan başlamak istiyorum. veya düzeltilebilirse , düzeltme yolunu.....
    (bilgisayar: celeron 1.7, onbaord ekran kartı, 256 MB ram , 40 GB harddisk, anakart ise asus(serisini şu an bilmiyorum))

.hade goley gelsin. :cry:

Misafir

harddiskin ruhsal bunalima girmis dos altina gir ve bolumleri sil. sonra fdisk/mbr komutunu cek bide yeniden bolumleri olusturunca format x: /u komutuyla format at. bios u da fabrika ayarlarina geri don. kolay gelsin..

Benzer Başlıklar

1. pcnet.com.tr neden yavaş..
    denethico tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 26.10.2009, 21:31
  2. Adsl'im neden yavaş?
    ANELKA39 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.04.2006, 16:32
  3. Yavaş ses NEDEN?
    Murat_GXL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4