PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan pc im kapanıyor bana yardımcı olabilirmsiniz?

slm herkese.. yenı aldıgım pc im herhangı bır program ve ye oyun calıstıgında bır sure sonra kapanıyor ama nette saatlerce takılsam sorun olmuyor.. kapandıgı zaman da kasaya elektrık gelıyor(mouse ın ısıgı fılan yanıyor) ve fısı cıkarıp bıraz beklemeden tekrar acılmıyor... amd 2400 msı ka4tv (emın degılım), mx 4000 128 mb ekran kartım ve 512 400 mhz ram ım var... aldıgım yere sordugumda board un drıverının beta verısyonunu yuklememı soledıler ve yukledım fakat yıne aynı...
    yardımcı olabılecek bı arkadas var mı? yalnız yardım edebılecek arkadslar detaylı bır sekılde anlatırlarsa sevınırım cunku bılgısayar hakkında fazla bılgım yok...

Sorununu anlamadıgım ıcın yardımcı olamayacagım bir bilgisayarcı cagırmayı denedın mı ? yahut madem pc yı yenı aldın garantısı devam edıyorsa gıt degıstır

Kolay Gelsın

amd nin ısı problemi var oyun açtığında fazla ısı ve enerji harcayacağından kendini kapatıyordun bunun çözümü 250 wat olan güç kaynağını önce 300 wat !a çevirim sonra bilgisayara bir fan daha takıp sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır çok dikkat etmekte mümkün mesela yazın kasayı aşamak kışın sobadan uzaktutmak gi dünyanın en hızlı işlemcisi olduğu kabul edilen amd işlemci ne yazıkki ısı pro,blemi var dediklerimi yaparsan sorunun çözülmüş olur ve seni 2-3 yıl idare eder böyle

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar alcam bana yardımcı olun
    muhammet2217 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.12.2006, 23:45
  2. Arkaslar bana yardımcı olun!!!
    rap_ustad tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.02.2006, 00:48
  3. laptop secimimde bana yardımcı olurmusunuz..
    artistah tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.02.2005, 10:32