PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bluetooth klavye ile farklı bağlantılar kurmak.

Bluetooth özellikli klavye mouse (microsoft) bilgisayara bağlanırken usb üzerinde küçük bir aparatla bağlanıyor...
    1. Bu bilgisayara normal bluetooth özelliği veriyormu (ceple, yazıcıyla bağlantı...)
    2. Cep telefonları için olan kulaklıklar ile bluetooth özelliği olan bilgisayarda mikrofon ve kulaklık olarak kullanılabiliniyormu
    3. Yazıcıya takılan bluetooth dongle ile 4-5 bağımsız bilgisayar yazıcıyı kullanabilirmi

1) Klavyenin el kitabına bak ama bluetooth özelliği eklediğini pek sanmıyorum...

2)Elbette bağlanılabiliyor. Bir adet bluetooth dongle alırsan bu özelliğin olduğunu göreceksin

3)Elbette bunu da yapabilirsin birden çok yazıcıyı bağlayabilirsin...

Ben de bluetooth dongle kullanıyorum gerçekten çok rahatım tavsiye ederim...
    Kolay gelsin...

Varsayılan Bluetooth

Bluetooth, "kızılötesi" bağlantı gibi (tek aparat ile bağlantı) değil. Aslına bakarsan birebir muhattap aldığı araçla iletişim kurmaktan(kızılötesi gibi), daha çok "bir binanın tepesinden sokağa para atmaya" benzeyen bir mantığa sahip. İsteyen ve yetişen herkes o paraları alabilir ve kullanabilir. Bluetooth türüne göre (10 veya 100 m.) kısa frekanslı radyo dalgaları yayar. Ve ihtiyaç duyan yani "istemci olan herhangi ve birkaç aparat o dalgadan yararlanarak, bilgisayarına takılı "bluetooth dongle/adaptörü" ile bağlantı kurar. Sayı kısıtlaması yok. (abartma tabii )

Bilgisayarına bluetooth fonksiyonunu katan, biliyorsundur ki, o dongledır. Yazıcı, cep telefonu vs. havada bluetooth dalgası arar. Senin bilgisyarına bağlı dongle'ın yaydığı dalgayı algılar, bağlanır ve o dongle'dan da bilgisayarının usb portu aracılığı ile bilgisayarına ulaşır.

Kolay gelsin !

Alıntı Orijinalini Gönderen: nature
    1) Klavyenin el kitabına bak ama bluetooth özelliği eklediğini pek sanmıyorum
    galiba arkadaş bluetooth klavyeden bahsetmiş.kablo ya da kızılötesi yerine bluetooth kullananlar varyakablosuz diye satılıyor.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Başlık değiştirilmiştir.

Benzer Başlıklar

1. klavye mouse çalışmıyor sorun çok farklı
    barni_heyamola tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.10.2006, 12:16
  2. bluetooth tan lazer klavye