PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    umutxx
    Misafir

Varsayılan Zoom x4 Adsl modem İP sorunu

Yeni bir ADSL abonesiyim..Zoom x4 Adsl modem Kullanıyorum...kullanmaz olaydım..Başımdan dert eksik olmuyor...Modemi kurduğum ilk günden beri problem yaşıyorum...Ne yazıkki ilk kurulumumda otomatik İP alamadım..Telekom müşteri hizmetlerini aradım..Modemin arkasında bir düğmeyi iğne ile tıklayarak ayarları resetledik...VIP :8 VCI:35 olarak ayarlattı..sorunum düzeldi..Fakat aynı sorun 2 gün sonra tekrar etti...Bu sorun modemdenmi yoksa ayarlardanmı kaynaklanıyor...Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlarımdan yardım istirham ediyorum...Hepinize saygılarımla

Otomatik ip dediğiniz localinizdemi yoksa internetteki ipnizdemi sorun.2003 yılında abone olduğumda aynı sorunu bende yaşadım ve yaklaşık 4 modem ile test yapmama rağmen ttnet sorunun halen benden kaynaklandığını söylemekte ısrar ediyordu fakat kavgalı biten bir telefon konuşmasının ertesi günü bağlantım düzelmişti.
    Konuya gelecek olursak başka bir modem ile deneme fırsanıtınız var ise modemle test edin ve ttnet'i arayıp sorunun sizden kaynaklanmadığını belirtiniz.

umutxx
    Misafir

İnternet üzerinde İP alamadığım için bağlanamıyorum..

bağlantım 2 gün sonra tekrar gitti demişsin.bağlantının kopmasının sebebi modemi kapatınca ayarların gitmesi olmasın? zoom ayar penceresinde ayarları yapıp save settings'e bastıktan sonra write settings to flash tuşuna tıklıyormusun? bende x4 kullanıyorum.hiçbir sorunum yok.

Benzer Başlıklar

1. zoom adsl modem series 0226 x4 CD sorunu
    esclimber tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.07.2006, 16:42
  2. Mandriva 2006 Zoom adsl modem sorunu
    cisse75 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.12.2005, 21:39
  3. Zoom x3 adsl modem dhcp sorunu
    SeRKaN- tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 27.10.2005, 23:04
  4. Zoom X5 ADSL Modem Firewall Sorunu !!!
    CaxEd tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.07.2005, 14:58
  5. ZOOM adsl modem
    Aldaron tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.11.2004, 07:59