PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Klavye çalışmıyor¿

Selam arkadaşlar buqün arkadaşın bilqisayarına xp kurmaya çalıştım ama olmadı.Cd takıyorum kurmaya başlıyor ve biraz ilerliyor ve bir yer var orada klavye çalışmıyor yani donuyor.Kaç kez denedim hep aynı şey oldu.Bir yer dediqim yer ise devam etmek istiyorsanız enter basın,onar ise r ye basın.İşte bu yerde klavye kitleniyor ve hiçbir tuş çalışmıyor.Önerilerinizi bekliyorum

işlemci çok ısındığından bilgisayarı kitliyor diyorum. çok küçük bi ihtimal kabul ediyorum. ama bende de aynı şey olmuştu. ne kadar küçük bi ihtimal olsada işlemci ısısını kontrol edin.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Arkadaşımızında söylediği gibi büyük bir ihtimalle problem işlemcinin fazla ısınması. Bunu yanında ram soketlerinin de tamamen oturduğuna emin olun. Mümkünse tek soket ram ile kurulumu yapın. Ama yine belirteyim büyük ihtimal ısı problemi.

Biostan fsb ayarlarından olabilir, fsb yüksek tutulursa ısınma ile bilgisayar donabilir.Biosu incelemen gerekebilir

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    izmir/karsıyaka

bana gelen bir bilgisayardada boyle bir sorunla karsılasmıstım ama win98'de idi.uzun sure ugrasmıstım. sorun harddisc'te badsector olusmus olabilir.isletim sistemi yuklemek icin bios ayarlarından virus definetions'ı disable konumuna getirin.ve yuklemeye yeniden baslayın.

Benzer Başlıklar

1. Klavye ve mouse çalışmıyor
    oktaysilivri tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.10.2010, 13:56
  2. mouse + klavye girişi çalışmıyor???
    lordslayer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.03.2008, 16:57
  3. klavye mouse çalışmıyor sorun çok farklı
    barni_heyamola tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2