PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile microsoft wireless destop seti
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan microsoft wireless destop seti - 13.03.2005, 16:55

herkese merhabalar...

dün microsoft'un kablosuz klavye ve mouse setini aldım.elime ulaşır ulaşmaz hemen kurdum ve içinden çıkan pilleri taktım fakat mouse'un hareketinde bir sorun olmamasına rağmen düğmeleri çalışmıyordu.klavyede ise bir sinayl gönderiyordu bir göndermiyordu.kullanan diğer kişilere sordum piileri değiştir dediler.bende şarz edilebilir pil aldım ve şimdi tekrar kullanmaya başladım.fakat yine hala iletişimde bir sorun olduğunu düşünüyorum.çünkü herhangi bir oyuna girdiğimde sürekli hareketlerde bir süre sonra tuşa basılı tuttuğum halde bağlante kesiliyor.mesela need for speed underground 2 oynarken araba hızlı bir şekilde giderken birden arabada gaz kesiliyor.bende tuşu bırakıp tekrar bastığımda tekrar normal hale dönüyor.wireless hakkında bilgisi olan yada bu ürünü kullanan arkadaşlardan bilgilerini ve tavsiyelerini bekliyorum.yoksa ürünü geri vermeyi düşünüyorum.bu konuda bana yardımvı olabilirseniz çok sevinirim...şimdiden teşekkür ederim.

ürün budur...
http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?...uct&catId=2820
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Yer: İzmir
Varsayılan 14.03.2005, 03:28

Eger üründe bir arıza mevcut degilse olabilecek en buyuk sorun cok yakında (mesela eger bilgisayarın yan komsuna cok yakın yerde duruyorsa) birinde de wireless set var ve ikisi cakısıyor. Onun dısında aletlerde sorun olabilir. Cakısmalar olabilir. Birde Channel 1 ve 2 olaylarını denedin mi. Onları degistirip kullan belki ise yarar.

Kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Moderatör

Yer: RİZE
Varsayılan 14.03.2005, 04:41

Üründe connect tuşları vardır. Alıcının üzerindede bir adet bulunur bunları eşlemen gerekli yani alıcının üzerindeki düğmeye bastığında mouse ve klvyedeki connect düşmelerine de basarak bağlantının kesintisiz olmasını sağlamalısın. Sorun yinede devam ediyorsa donanımsal bir arızadan süphelenmeye başlamalısın.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan aynı sorun - 15.03.2005, 01:51

Bende bir saattir forumlar da bu konuyu arıyordum .Arkadaşım seninle aynı klavye mouse setim var (ms wireless comfort keybord).Ergonomik olarak super zoom tşu koymuşlar harika olmuş ,mouse desen oda super .Ama aynı sorun bende de var connect le felan alakası yok nfs underground 2 de aynı sorun var gaz kesiyo yani gaza basarken bir yon tuşuna bastınmı gaz tuşu iptal oluyor ,elini kaldırıp bir daha basman lazım ..Başka aynı sorun olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın...
çozum:çozum olarak gaz tuşunu ctrl veya alt gr duşu yap sorun kalmıyo normal oynana biliyo....
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Microsoft Wireless Klavye ve Mouse Set aykutun Donanım 5 07.11.2005 17:37
Microsoft wireless desktop 2.0 driver ahmet273 Yazılım 2 23.10.2005 05:09
Microsoft optical desktop seti alicatak Donanım 7 11.08.2005 16:48
Microsoft wireless desktop serkanumutlu Donanım 7 07.05.2005 21:59

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

41 gösterim, 3 yanıt

31 gösterim, 2 yanıt

28 gösterim, 1 yanıt

36 gösterim, 4 yanıt

55 gösterim, 5 yanıt

39 gösterim, 2 yanıt

144 gösterim, 5 yanıt

1387 gösterim, 6 yanıt

37615 gösterim, 177 yanıt

80 gösterim, 8 yanıt

1880 gösterim, 3 yanıt