PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Bracked= Anakartın üzerindeki USB çıkışlarını, kasadaki (dikkat anakarttaki diil) bir pci boşluğunu iptal ederek kullanmaya yarayan donanım elemanı. Türçe karşılık olarak "USB paneli" diye adlandırılabilir. Ayrıca anakarttaki bu USB çıkışlarını varsa kasa usb girişlerine bağlayabilirsiniz.

Kolay gelsin.

p4p800 modelindeki bütün usbler 2.0dır, ancak buna rağmen 2.0 desteği alamıyorsanız, biostan usb ayarlarında high speed, full speed gibi bir seçenek olmalı, high speed usb1.1, full speed usb 2.0 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. eğer biosta da doğru seçenek seçili ancak yine de usb 2.0 çalışmıyorlarsa, (sistemde sp1 en azından yüklü olmalıdır) evrensel seri yol denetleyicilieri altındaki herşeyi üzerine sağ tıklayarak "kaldır"ı seçip, daha sonra "eylem" menüsünden "donanım değişikliklerini tara" seçeneği seçilmeli ve usb çıkışlar sistem tarafından yeniden yüklenmelidir. Ama benim tahminim biostaki ayardır.

umutxx
    Misafir

overkill teşekkür ederim dostum sorunumu senin dediğin uygulamaları yaparak çözüme kavuşturdum...Kal sağıcakla

eyvallah dostum.

numanb
    Misafir

benim bilgisayarım aidata ve formattan sonra usb leri tanımıyor yazıcıda usb olduğu için onuda kullanamıyorum lütfen yardım edermisiniz

Benzer Başlıklar

1. SM bus denetleyici nedir?
    lizard tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 28
    Son Mesaj: 31.01.2012, 14:17
  2. PCıbasit iletişim denetleyici,çoklu ortam denetleyici sorunu
    yemreyan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 07.10.2008, 15:30
  3. ağ denetleyici
    zooorba tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1