PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
25 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Fazla RAM kullanımı

Arkadaşlar Geçen Gün yeni bir oyun aldım . Onu yükledim. Ama cdsiz oynmadı. Bende Virtual Cd ile sanal disk oluşyurdum . Ama sonra restart falan attım. Derken dikaktimi bilgisayarımın yacvaşlığı çekti. Task Menejer a girdim .Birde baktım ki RAm kulalnımı 767 Mb oysa benim 512 Mb Ramin var gerisini Hdd den kulladndı. Acaba bu kadar Ram kullanan uygulama nedir diye baktım . Uygulamaların Ram toplamnının hesapladım . Ama o kadar RAM kullanılamdığını tespit etttim. Format atacaktım. Ama atmadım . Sistem geri yüklemeyi kulalnıp bilgisaayrımı geri bir zamaan yükledim sorun düzeldi. ?

Acaba Neden Böle Yapıyor

İşlemler kısmında ayrıntılı olarak göstermesi lazım.Bir uygulama kendini Xp servisine yada msconfig'e kaydetmiş olabilir.

İşlmeler kısmınına girdim .Ama orda kullndığım programlar dışında bir şey yoktu. Orada ki bellek kullnımı gösterdiği kadar değildi. SP1 yükledikten sonra bilgisayarıdma geriyüklem noktası oluşturmuştum. O zamana geri aldım . Ozaman düzeldi. Hala çözebilmiş deilim. Şu anda ram kullanımı Windows üzeridne iken 160-200 Mb ozaman 762 Mb ı gösteriyordu. Hiç bir şey yağmadığım halde

yaa bu toplam ram kullanımını nerden öğreniyosunuz.. benim makinada çok yavaş çalışıyo arada sırada sanal bellek alanı az diye uyarılar veriyo.. nerden bakıldığını sölermisinz???

hack it diye bi program var arka planda çalışan daha doğrusu o anda bilgisayarından ne ne kadar ram yiyo hepsini gösteriyor ...Senin farkında olmadığın ve istemediğin programlarıda kapatabiliyosun

Benzer Başlıklar

1. Fazla format
    corsair24 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 23.07.2006, 21:38
  2. ram fazla yiyor!
    eray_3530 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 09.03.2006, 21:20
  3. 1 den fazla kullanıcı
    angelsdemons tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5