PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Sony Vidyo Kamera

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    From 010101 World

Varsayılan Sony Vidyo Kamera

Arkadaşlar herkese slm...

Yeni bir Sony vidyo kamera almayı düşünüyorum sizce en yi olarak hangi modellerine yönelmeliyim DVD ye çekenlerin pek fazla özelliği yok o yüzden Digital 8 modellerine baktım fena değiller ama fiyat/performans olarak bi seçim yapmam gerekiyor sizde yardım ederseniz sevinirim..

Kolay gelsinnnn...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Evet digital8 olan kameralara yönelmeniz bence iyi olur.dvd recorder olanların sadece belli bir cd markalarına yazma gibi bir özelliği var.TRV olan dijital 8 modelleri hem şuan fiyat hemde özellik bakımından gayet iyi bir fiyatı var.Ayrıca MiniDv olan kameralar ile ilgilenmende iyi olacaktır HC-30 yada HC-40 modelleri gayet başarılı ürünler.Ben hc-40 kullanıyorum ve gerek tüm özellikleri gerekse fiyatı olarak çok iyi bir kamera. :idea:

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    From 010101 World

Pil ve fotoğraf olarak nasıl performansı

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Bende Mini DV Hc-40 kamera var,fotogram kalitesi çok iyi otomatik diyafram ayarı sayesinde loş ortamda bile iyi çekim yapıyor,gece çekimi ise super night shot olduğu için renkli çekim sağlıyor.Trv 245 olması lazım daha önce denedim neredeyse benim şuan kullandığım kamera ile aynı durumda ama bibirinden ayıran en önemli özelliği lens ve mega pixel oluşu.Pil verilen standart pil yaklaşok olarak vizörden çekim yaparsan sana 50-60 dakika arasnda sürekli çekim yapabiliyor.

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    From 010101 World

kullandığın kamera bu olmalı http://www.morfare.com/asp/show_stoc...T_ID=DCR-HC40E ama zoom u beni tatmin etmedi bende eski daha LCD ekranı olmayan bi CCD-TR506E var onun bile 15x optik zoomu olduğundan 20 olmasını istitorum (o da bozuldu web cam diye kullanıyorum ) Burdan http://www.morfare.com/asp/listgroup...and_ID=&Page=1 hangisi dersin...

Benzer Başlıklar

1. SONY KAMERA
    alexjoe_2003 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 23.02.2010, 13:05
  2. sony dijital kamera
    keremssss tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 12.11.2006, 21:00
  3. Sony Hi8 video kamera ile...
    devrialem tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 5