PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan hub bağlantı sorunu

her yaz hub bağlantı noktasında aşırı güç yüklenmesi uyarısı alıyorum.Açılımı:
    usb root arızası, 5. ve 6. bağlantılar bilinmeyen aygıt konumunda.Özellikle pc 5-6 saat açık kaldığında oluyor.
    çift fan ve intel i865 800mhz anakart kullanıyorum.Anakrtı değiştirmem tek çözüm mü ?TEŞEKKÜRLER

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Ana kart gayet yeterli gelecektir ama win xp kullanıyor iseniz sp 1 yada 2 yi kurmanız bu cihazları tam olarak tanıyarak kullanmanızı sağlayabilir genelde sp1 yüklenmeyen sistemlerde usb 2.0 arabirimi tam olarak desteklenmediği için sp1 kurarsanız bu sorun giderilebilinir,Ayrıca anakart çok stabil ve çok sağlıklı çalışan bir anakart olarak biliyorum ve şuana kadar hiç problem ile karşılaşıp şikayet eden olması,anakartın varsa birde son güncellemelerini almanız yerinde olur resmi sitesinden OK!

usb 2,0 için sp2 daha iyi .... eğer windowsun update sitesini ziyaret edersen daha avantajlıolur..
    bu durumun makinenin sıcaklığı ile alakası olduğunu zannetmiyorum ben?...

sp 2 kurdum,pc yi de artık kesintisiz uzun süre çalıştırmıyorum; sorun yok gibi sağol

söylemem gereken bir şey daha var; bende orjinal anakart cd si yok malesef,son format atışımda kopya cd direk açılmadı bende manuel yükledim bu arada network adapter gibi farkında olmadan yüklediğim şeyler de oldu.Anakartı doğru tanıtmanın ve arkadaşların bahsettiği windows güncellemelerinin yapılmasının çözüm olabileceğini düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

1. bağlantı sorunu
    ezmoce tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.02.2007, 18:36
  2. bağlantı sorunu!!!!
    seda86 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 17.10.2006, 16:36
  3. bağlantı sorunu
    mucurlu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3