PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İmleç sağa sola gidiyor..(Virüs felam diil)

Arkadaşlar..Windows'ta iken bi arkadaşın imleci sağa sola gidiyomuş..Yani arkadaş bişi yapmıyor..Bi bakıyo hop kaymış başka tarafa Bu neden kaynaklanır acaba? Bende de bi ara yavaş yavaş sola doğru kayıyodu..Ama lap-top olduğundan faresi sorunluydu %90 ihtimal

Not : Virüs,trojan vs vs şeyler demeyin..Ondan kaynaklanmıyor bu sorun..Ben de çözemedim gerçi..Size sorayım dedim..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Faresi Arızalı benimde Arkadaşımın başına bu tip bir olay Geldi fareyi değiştirdik Sorun Çözüldü

Kolay Gelsin...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Mause hassasiyet ayarı yad bir takım ayarları bozulmuş olabilir,yada denetim masasının altında ki mause ayarlarında yazarken imleci gizle yada düğmeye git olayında bir gariplik vardır.En olmadı benim bu durumda sanırım mausenin hassasiyet ayarı hızlı konumunda ise sadece bir mm oynaması bile ekranın diğer ucuna gitmesine yetebilir.Bir o arkadaşın windows altında ki ayarları kurcalayıp normal olan konumu bulsun. :idea:

Onun Faresi Durduk yerden hareket ediyormuş buda demek oluyorki ,
    SkyWalker4u Fare Arızalı hassasiyet ayarları ile ilgisi yok.

Kolay Gelsin...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

Ayni dert bende de var Farem: Ms-TECH SM20 , sorun SP2 den kaynaklaniyor ve cözümü driver güncellemesi fakat ben sorunumu cözemedim cünkü : Driverim SP2 den önce yani; Sp2 ile ilgili bir güncelleme cikarmamislar (Eh ucuz bir Maus Ondandir diye düsündüm)
    gecici bir cözüm hassasiyetayarlari diye bende SkyWalker4u gibi düsünmüstüm ve uygulayinca gördüm ki sorun hafifledi fakat faremi istedigim gibi kullanamaz hale geldim.

Benzer Başlıklar

1. Discovey Live-türkçe diil
    henster tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 12.09.2006, 23:40
  2. pencere sağa sola salınıyo
    romeo_008 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 23.02.2006, 16:45
  3. Farem yukarı ve sola doğru gidiyor
    mabel2000 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.02.2005, 08:24
  4. Ekranım yeşerdi ama monitörden diil...
    radyocu_deli_emin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.12.2003, 11:12