PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan yazıcıyla ilgili bir sorunum var

merhaba
    Benim yeni aldığım bir yazıcıyla sorunum var. P3 800 mghz işlemclili bilgisayarım var. yazıcı modeli hp 1010.
    Sorunum şu: yazıcıyı usb ye takıyorum driverlarını sorunsuz bir şekilde kuruyorum, fakat bilgisayar ile yazıcı arasında bağlantı kurulamıyor. udb ye digital fotograf makinası taktığımda ya da farklı bir usb girişli yazıcı taktığımda çalışyor. ayrıca yazıcım başkabir birgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. diğer bilgasayar P4 2.6 işlemcili. arkadaşlar sorunun bord dan kaynaklanabileceğini söylüyorlar. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.

alibayram

senin yazıcının problemi standart usb bağlantısını tam göremiyor bunun için başlat / ayarlar / yazıcı ve fakslar sekmelerinden yazıcının üzerinde sağ tık özellikler bağlantı noktalarından bağlantıyı sanırım dot4 yapman gerekiyor. bağlantı noktasını tanıtamazsan o yazıcı çalışmaz veya
    yazıcının cd sinin içindeki usb bağlantı tanıma dosyalarını yüklersen bu da bir çözüm olabilir.

Sorunun bağlantı noktasından kaynaklanmaktadır.Bağlantı noktasını tanıtırsan sorunun çözülür.

Kolay gelsin.

ya benim yazıcıda da bir sorun var kabloyla falan bağlı açıyorum yazıcıyı. world'den bir dosya yazdırmak istiyorum. ama sorun diyor hata veriyor. bilgisayar ile yazıcı arasında bağlantı sağlanamadı diyor. (yazıcım canon pixma ip1000)

Benzer Başlıklar

1. msn 8 (WML) ile ilgili sorunum var
    ilke06 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.07.2006, 18:42
  2. kartımla ilgili bi sorunum var
    redroom tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.02.2006, 15:25
  3. yazıcıyla bağlantı kesildi
    piskofurkan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 18