PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bluetooth ışığı devamlı yanıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda 1 tane bilionton bluetooth cihazı var.Geçen akşam windowsu güncelleme yaptım,makineyi restart yaptım.Daha sonra açtığımda bluetooth.u görmemeye başladı.Exchange folderlar falan hepsi gitmişti.Neyse tamamıyle cihazı kaldırıp tekrar kurdum,driverlarını güncelledim.Bu sefer oldu ama saçma saçma bluetooth ışıkları yanmaya başladı.Sanki bir şeyler transfer yapıyormuş gibi ışıklar devamlı yanıyor.Çıkarıp takıyorum düzeliyor.Ama makine her açılışında bluetooth gene ışıkları devamlı yanıyor.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Donanımsal bir probelm olduğunu sanmıyorum driver problemi yaşıyor olabilirsiniz. veya güncellemede değişen dll'rin azizliğinede uğramış olabilirsiniz.

Peki bu durumu nasıl halledebilirim ? Gözümün önünde data transferi yapar gibi bluetooth ışığı habire yanıp duruyor.Sinir bozucu bir şey yaa.

ışıklar devamlı yanıyorsa bluetooth bağlantısını açık kalmıştır..
    ilk akla gelen driver problemi, aygıt yöneticisinden sürücüsünü kaldırın ayrıca program ekle'deki arayüzünü(programını) varsa kaldırın.. bluetooth'la işiniz bittiğinde düzgün şekilde bağlantıyı kapatın aksi durumda problemler baş gösterir.
    kolay gelsin..

Programı arayüzünü herşeyini bilgisayardan tamamen kaldırdım.Hiç bir şekilde bluetooth ile ilgili bir donanım yok gibi yaptım ve tekrar yükledim.Ama sorun gene aynı.

Benzer Başlıklar

1. Mouse ışığı neden yanıyor
    umiterdagi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 27.07.2008, 12:21
  2. kasam yanıyor bır el atın
    muratahmetbeyoglu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.07.2006, 19:23
  3. wan ip ışığı
    batgun tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1