PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: ram temizliği

Varsayılan ram temizliği

arkadaşlar benim bilgisayara cin girdi yani spye girdi f disk yaptım format attım ama bir türlü gitmedi geçenlerde rami temizlememi söylediler ve bunun için freeram diye bir program tavsiye ettiler ancak anladığım kadarıyla ayarları oldukça karışık ve kullanan arkadaşların yaptığı yorumlara bakılırsa bir işe yaramaz bildiğiniz bir ram temizleme veya spye dan nasıl kurtulurum önerisi olan varmı?şimdilik zone alarm kullanıyorum ve çıkışına izin vermediğim için öyle yaşıyorlar.bıraktığımda ise interneti oldukça yavaşlatıp neredeyse durduruyorlar.ilk zamanlarda dialop atıyorlardı onlar f diskten sonra gittiler.teşekkürler

Format atıp tekrar işletim sistemi kurmuşsan spy-virüs kalmamıştır sisteminde.Zannedersem donanımsal bir takım sorunlar yaşıyorsun.
    Bu ram temizleme diye bir olayda yok,Freeram gibi programlar sadece sistem ramlerini belli periyotlarla birleştirir,boş alanı ayarlar v.s.
    Zaten elektrik kesildiği an ramdeki tüm bilgiler gider...

Ramleri falan boşverin, arkadaşın dediği gibi, bilgisayarı kapattınız mı ramler boşalır, siz kurduğunuz windows, ve kurulum sırasında kullandığınız diğer CDleri kontrol edin. Mutlaka onlardan birinde sorun vardır...

Battousai
    Misafir

bu tip sorunlarda iki önemli faktör var
    1-formatı c bölümünü(yada sistem nerdeyse) kaldırıp tekrar oluşturmadan yaparsan recording bad cluster der o format daha beter eder :idea:
    2-eğer hardiskte bölümler varsa d,f,g... uygulama çalıştırdığın bölümleride aynı şekilde formatlamalısın

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ..Kuzey Köprüsünden Güney Köprüsüne..

ram temizleme gibi birşey olmaz...olamaz...
    ayrıca freeram gibi programlar yüklemen pek sağlıklı olmaz(benim düşüncem)
    neden dersen ram ini kısarak HDD inin ön bellegini kullanıyor..buda HDD için hiç de sağlıklı değil

Benzer Başlıklar

1. cd-rom lens temizliği
    nohead tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 30.09.2008, 03:53
  2. bilgisayar temizliği
    netcii tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.11.2006, 13:31
  3. LCD ekran temizliği
    engkl tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3