+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: Boot Sector sorunu
-
13.05.2005 17:07 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
Boot Sector sorunu
slm, benim p3 850 notebook um var, 20 gb lık diski var, 2 bölüm c si 3 gb, d si 19 gb, üzerinde XP işletim sistemi vardı. sistemi yeniden silip kurmak istedim, kurarken yanlışlıkla NTFS formatında kurdum, fakat kurarken kilitlenmler oldu, bende tekrar silip FAT32 olarak kurmak istedim, kur işlemi benim daha önce FAT32 olan diskimi NTFS ye çevirmiş, tekrar XP kurmak istediğimde setup sürekli "setupdd.sys yüklenemiyor, hata 4" diye bi msjla karşılaşıyorum, sistemi cd den boot ettirip açtığımda d partition NTFS e döndüğü için bilgilerimede ulaşamıyorum. evet diskimin d kısmında çok önemli datalarımı aptalca yedeklemeden bu işlemleri yaptığım için şimdi onları alamıyorum, internetten NTFS formatını okuyup kopyalayan bi prg indirip, sistemi cd den boot ettirip programı çalıştırdığımda program bana ingilizce olarak sıfırıncı sectorde sorun olduğunu o yüzden dosyaları okuyamadığını yazdı. şu anda tutuşmuş vaziyetteyim, bu hatayı nasıl düzeltip datalarıma ulaşabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim
Benzer Başlıklar
-
Boot-Boot Sector nedir?
MMonsteRR tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 04.09.2006, 14:19 -
hdd boot sector
ekrem155 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.07.2006, 20:46 -
Bad SECTOR Sorunu ?
Canercik tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 20.01.2006, 14:39 -
[b]ACIL DURUM !!!!! ( HARDDISK TE BOOT SECTOR ) PROBLEMI[/b]
hepberaberiz tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.11.2004, 16:34

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarında sorunu olanlar buraya,...
Bugün, 08:22 / Donanım