PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows'u yükseltmek...

merhaba,
    ben eran kartındaki bir sorundan dolayı pc'yi windows kur cd si ile yeniden kurmak istiyorum.İlk aşamalar başarı şle tamamlandıktan sonra Windows xp nin siyah sayfası açılıyor fakat yeniden yükleme sayfası olan mavi ekran gelmiyor ve su mesajla karsılasıyorum
    kur yeniden bsalatılıyor...
    diyao ve pc yeni baştan acılıp aynı yere gelene kadar normal açılıyor ama sonra aynı mesajı verip tekrar baştan açılıyor...
    dolayısı ile windows oturumumu format atmadan nasıl acabilirim?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ..Kuzey Köprüsünden Güney Köprüsüne..

xp kur dosyaları yüklendikten sonra bilgisayar kapatılıp açılınca cd içinde ise otomatik olarak cd den tekrar yüklemeye başlayabilir....bence boot bitene kadar (siyah xp ekranı gelene kadar) cd room dan cd yi al...yada kapanıp açılırken 1st boot u HDD olarak değiştir.... ancak o zaman deman edebilirsin(umarım sorunu dogru anlamışımdır )

Varsayılan slm

merhabalar arkadaşım bu problemi şöyle çözebilirsin:
    ilk başta cd yi tak orda cd'den önyükleme için bir tuşa basın dio sende herhangi bir tuşa bas ve kuruluma geç herşeyi yaptıktan sonra yeniden başlıııcak pc ondan sonra tekrar aynı şey çıkıo ama bu sefer basmaıııcaksın hiçbir tuşa basmazsan otomatik devam eder o bu şekilde de yüklersin kolay gelsin...

dediklerinizi yaptım fakat olmuyor...
    her seferinde siyah pencereden sonra mavi bir pencere acılıp
    kur yeniden baslatılıyor
    mesajını veriyor ve cd takılı olsa da olmasa da bir tusa bassam da basmasam da ayını sey tekrar tekrar devam ediyor
    yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...

Jeankurtun şöyle bir sorunu var görüntüyü tv ye aktarmaya çalışırken iki monitördeki görüntüyü de kaybetti ve windows açılmıyor.Şu anda bilgisayarında iki tane windows dizini var.Diğerinden açılıyor fakat c dekinden yani görüntüyü aktardığı windowstan açılmıyor.Sanırım ekran kartının eski driverlarını yüklese bu sorun çözülecek çünkü eskisinde görüntü çoğaltma diye birşey söz konusu değil.Acaba bu sorunu nasıl düzeltebiliriz??

Benzer Başlıklar

1. pc mi yükseltmek istiyorum ne yapmalıyım
    abdulkadir641 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.12.2006, 21:32
  2. bıosu yükseltmek
    remderem tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.10.2006, 20:42
  3. SP2 Windows'u donduruyor..
    ALPERA75 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3