PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Görüntü donma problemi

Merhaba arkadaşlar,
    Herhangi bir video oynatıcısı ile HDD üzerindeki bir video izleme sırasında, görüntü ve ses donuyor, Player oynatıcı çubuğu ilerliyor ama görüntü ve ses var ama donmuş şekilde beklior, bir kaç saniye sonra tekrar çalmaya başlıyor. filmin başında veya sonunda olabiliyor belli değil. Sistemde TV kartı ve Ethenret kartı takılı. Onboard Ses kartı var. Ekran kartı FX 5200 ,
    TV kartı ve EThernet kartını çıkarttım denedim gene aynı, Ses kartını iptal edip PCI ses kartı taktım gene aynı problem. XP yi format atıp tekrar yükledim, Sürücülerin güncel olanlarını yükledim. gene de sorun değişmedi.
    Sorun donanımsal olduğu kesin ama neden kaynaklandığını anlayamadım.
    ekran kartını değiştirme şansım yoktu ondan olabilir veya HDD veya Ana kartta. Bu problem aynı sistemde daha önce yoktu.
    Sorun neden olabilir ?

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Sorunun Kesin Ya Hdd Yada Ekran KArtı Ama Sen ekran KArtı ÜZrinde Yogunlaş AMa hdd Sorunluysa ONu Bilemem Tabi

Kolay Gelsin

TV kartı ve EThernet kartını çıkarttım denedim gene aynı, Ses kartını iptal edip PCI ses kartı taktım gene aynı problem. XP yi format atıp tekrar yükledim, Sürücülerin güncel olanlarını yükledim. gene de sorun değişmedi.
    yapılabilecekleri gözden geçirmişsin. Aslında görünen Erkan kartından gibi ama birde bir arama motorundan arattırarak Ekran kartı testi veya pc testi programları var onları dener misin bakalım Ekran kartı Performansın ne cıkacak..
    kolay gelsin

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Rize, Turkey

Sürücelerinizde problem olmadığına eminseniz problem ekran kartındadır. Ramlerde de olabilir ama sadece video ve görüntü işlemede yaşanıyorsa bu olay ram problemi es geçilebilir.

Çalışmalarınızda başarılar.

Birde şu şekilde oluyor; herhangi bir pencereyi küçültüp büyütürken görüntüde kısa bi donma oluyor. Bende aynı kanıdayım ekran kartından olabilir ama elimde başka bir ekran kartı olmadığından deneyemedim tabi. Ekran kartını bi şekilde denemem lazım. teşk. herkese

Benzer Başlıklar

1. klasöre geri dönüşte donma problemi
    derude tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.08.2006, 21:13
  2. Prog dvb Görüntü donma sorunu!!
    afocen tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 27.07.2006, 16:52
  3. görüntü problemi ?
    AkHilleuS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1