PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Samsung VS Lg ya da öyle birşey...

Herkese merhabalar, sorum şu ben 19'' monitör almayı düşünüyorum ve Türkiye'de satılan 2 markanın 3 modeli bulunabiliyor. Bunlar Samsung 957MB, Lg F900P ve yine Lg T910BU modelleri bu 3 model dışında bir de Hyundai'nin modeli var o tercih edilmeyen bir model bu 3 ünün yanında adı bile geçmeyen bir monitör o yüzden onu eledim. Ha bir de Philips in P40 modeli varmış en çok övülen monitör olarak ama o da İstanbul'da artık yok ve bildiğim kadarıyla zaten artık üretilmiyor. Yani, sonuç olarak Türkiye'de 19''lik flat monitör olarak alınabilenler 957MB,LgF900P ve LgT910BU. Bana ve monitör almak isteyen herkesin duygularına tercüman olmanız dileğiyle. Teşekkürler (Lg nin F900B modeli de alınan kötü eleştiriler yüzünden elenmiştir)

Evet ben de 19'' almayı düşünüyorum samsung eldedim 17'' modeline bayağı arıza cıkmıs lgf900b ile ilgili kötü eleştiri açıkcası bulamadım hoş şu an ist. bulunmuyor onu iyi biliyorum ve sadece lg gercek flat tercihini ona göre yaparsın bulabilirsem lg alcağım bende....

Benzer Başlıklar

1. ADSL SALLIYO MU BANA MI ÖYLE GELİYO ?
    sefakoy_89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.11.2006, 17:52
  2. Öyle bir anakart lağzım ki ...
    _server_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 03.07.2006, 19:47
  3. öyle bir program arıyorum ki..
    ecbecbecb tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.05.2006, 18:00
  4. Ares Bağlanıyor diyor öyle kalıyor...
    Viperay tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.12.2004, 14:51
  5. Cookie Sorunsalı (Ama Öyle Böyle Değil....)
    hokosto tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 31.07.2004, 12:13