PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Oyun Oynarken Ekran Kararıyo. Yardım

Arkadaşlar benim ATI RADEON 9600 SERIES AGP 128 MB ekran kartım var. oyun oynarken birden kararıyo ve monitörün ışığı yanıp sönmeye başlıyo. Bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum. yardım edin

Ekran kartın çok ısındıgından dolayı bunu yapabilir....Bunun için kasaya ekstradan birkaç fan takabilirsin...Veya kasan açık değilse kasanı açık bırak malum yaz ayları...

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

dostum biraz daha açıklayıcı bilgi verebilir misin? örneğin bilgisayar çalışmaya devam ediyor mu? uoksa o da mı tamamen kapanıyor onu merak ettim.

bence ilk olarak yapman gereken arkadaşın dediği gibi ısıyı kontrol etmen. ayrıca oyuna başladıktan hemen sonra mı oluyor ya da belli bir süre geçip de oyunda uzun zaman kalınca mı? uzun zaman sonra olması ısıdan kaynaklandığının göstergesi olabilir. malum ekran karlarının en çok ozrlandığı zamanlar oyun oynandığı zamanlardır. ayrıca tüm oyunlarda mı yapıyor yoksa sadece belli bir oyunda mı? benchmark programlarını kullanıp test edebilirsin. tüm bunların yanın da monütörünü de kontrol etmeyi sakın unutma derim.

umarım problemin nereden kaynaklandığını bulabilirsin iyi günler.

oyun oynamadığım sürece bi sorun yok ama oyunu açtığım zaman belli bi süre sonra ekran kararıyo klavye de donuyo.

o zaman ekran kartının ısısını kontrtol et. arkadaşların dediği gibi ayrıyetten bi fan iyi olabilir. güncel sürücüleri kur.

Benzer Başlıklar

1. Oyun oynarken kitleniyor veya ekran kararıyor
    dosoan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 18.08.2011, 08:54
  2. OYUN OYNARKEN MAVİ EKRAN GELİYOR HHELP ME
    9600xt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 17.09.2006, 12:46
  3. Ekran Karti Fullscreen Olmuo Oyun Oynarken
    delicocuk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2