PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Tabiki yeni almayı düşündüğün soğutucu ile ısı bir miktar daha düşer ve işlemcin daha verimli olarak sabit bir ısı değerinde etkili olarak soğutularak çalışmasını sürdürür.Bu konuda öne çıkan birkaç marka olan ThermelTake,CollerMaster,Zalman gibi markalar çok iyidir.Ama piyasada buna benzer mudavim markalarda var!Ama standart fanıda kullandığın işlemciyi rahatça soğutması lazım eğer memnun değilsen yeni bir soğutma bloğu-fanı alarak acticsilver adlı termal macun ile ısı değerlerini aşağıya çekebilirsin.Yalnız iş işlemciyi soğutmakla kalmasın yapman gereken kasa için hava sirkülesinin de iyi olmasını amaçlamalısın yoksa yine çok yüksek ısı değerleri alabilirsin.İçeride kullanılıp ısınan hava çabuk ve etkili dışarı atılıp yeni temiz-soğuk hava içeri alınırsa etkili soğutma ile ısıl değerlerini düşürürsün!
    Pekı şimdi ben kendıme fan mı alıcam guc kaynagı mı (bu sorumu su yuzden soruyorum guc kaynagındada pervane yanı fan varda )
    Eğer kullandığın kasanın PSU kaliteli ve yeterli ise tabiki fan alıp bilgisayarının kasasının içine uygun noktalarına montajlaman gerekecek tabi biraz bilgi eksikliğin varsa bilen birlerinden yardım alabilirsin.Güç kaynağındaki fan güç kaynağını soğutur ve bir miktar da kasa içindeki sıcak havayı atmaya yardımcı olur.Aslında güç kaynağını alman gerekmez sen sadece yeterli bir güçte Psu varsa fan alıp tak!

Pekı şimdi ben kendıme fan mı alıcam guc kaynagı mı (bu sorumu su yuzden soruyorum guc kaynagındada pervane yanı fan varda )

Benzer Başlıklar

1. AMD işlemcinin COOL'N'QUIET özelliği hakkında bilgi
    Pteranodon tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.02.2006, 10:00
  2. işlemcinin 64 bit olup olmadığı nası anlaşılır?
    campus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.12.2005, 01:03
  3. P4 2.8 veya 3.0 işlemcinin eşdeğeri amd işlemci nedir?
    SweetyCat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.09.2005, 08:26
  4. işlemcinin iki bacağı kırıldı
    mutalip tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 12.12.2004, 02:24
  5. işlemcinin cache'i ni öğrenebilirmiyim?
    clifff tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.03.2003, 13:47