+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
24.06.2005 14:04 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbuL
Harddisk'ten kesik kesik sesler gelip donuyor :(
merhaba arkadaşlar, size sorunumu daha açıklayıcı olması için maddeler halinde anlatmak istiyorum.
1) belirli zamanlarda harddiskimden kesik kesik sesler geliyor (dızzt, dızzt gibi bi ses) ve anında donmay yapıyor. pcyi power tuşuna basık tutup kapatıyorum. aradan zaman geçtikten sonra tekrar açıyorum ve çogunlukla düzelmiş oluyor.
2) Sorun harddiskte değil çünkü 3 adet harddiskim var. Üçünde de aynı sorunu yapıyor. Hatta bir tanesi 0 harddisk.
3) IDE kablolarım yeni, onlarıda kaç kez değiştirip denediğimi hatırlamıyorum bile.
Evet arkadaşlar. Artık bu sorundan bıktım. sizin yardımlarınızı bekliyorum. Acaba sorun nerede? Anakartta mıdır yoksa güç kaynağı olabilir mi?
-
24.06.2005 14:27 #2
sen sorunu direk donanıma yormuşsun ama bana yazılımsal geliyo. önce spy virüs taraması yap. b işey bulamazsan format atıp dene. 3 hdd de aynı şeyi yapıyorsa sotrun yazılımsaldır.
-
24.06.2005 14:37 #3
walla benim harddisktende aynı sesler geliyo. hdd daha 3-4 aylık falan ilk zamanlarda hiç ses yoktu son 2 aydır ses geliyo ama bende kitlenme olmuyo ve bildiğim kadarıyla bu sorun harddiskten belli bi süre sonra bu tür sorunlar çıkarıyo. benim harddisk samsung bana okadar dediler seagate al diye ama dinlemedim keşke alsaydım. onlar daha uzun ömürlüymüş.
-
24.06.2005 15:01 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul
Ben Seni Sorunu Cevabını Biliyorum Çünkü Benim başıma 2005 başıda gelmişti Kardeş POWER SUPLLY ÖLMÜŞ Yeni bir tane almanı zamanı gelmiş diğerlerinde o sesin çıkartmamasınıs sebebi onları fazla güç istememesindedir.!
Aynı Bu sesi Çıkartıyor değilmi ?
Sesi indir
-
24.06.2005 15:04 #5
hangi diskten ses geliyorsa o nun üzerine konuşmak gerek.. diskin sıfır olması arıza yapmamasının garantisi değildir. diskin dosya sistemi hasar görmüş olabilir buna diski elle tutmak bile sebep olabilir-statik elektriklenme-..diğer diskleri söküp yeni diskle açın aynı ses geliyorsa çıkarıp diğerini takın, ses hangisinden geliyor kontrol edin.. behramX " arkadaşın dediği gibi power ' danda olabilir
Benzer Başlıklar
-
sistem saati çalışmıyor ve görüntüler kesik kesik
solomon tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.08.2009, 12:32 -
ses arada kesik kesik çıkıyor..
Original tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.01.2006, 03:23 -
oyunlarda kesik kesik çizgiler...
buldoq tarafından Donanım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 04.04.2005, 06:10 -
boot from cdye gelip duruyor.
sbasmaz tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.11.2004, 01:01 -
Bu gece 'İnternetler Kesik!'
CoMeX tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 13.01.2004, 16:31

Alıntıyla Yanıtla

Öneriniz varsa bekliyorum (acil)
Bugün, 10:12 / Web ve Grafik Tasarımı