PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bir fikri olan var mı?

selam arkadaşlar
    benim sistemim AMD Athlon 64 BIT 3000+(Socket 939) ASUS A8V Deluxe Anakart ASUS N6600GT Ekran Kartı 4 x 512 MB DD RAM 400 MHz (KINGSTON) LG CD-RW LG DVD-RW Sony Floppy SAMSUNG 80 GB SATA 7200 Rpm-SAMSUNG 120 GB SATA 7200 Rpm HDD CREATIVE AUDIGY 2ZS Ses Kartı 500w Thermaltake Power Supply RAIN Marka Kasa (7 x LED FAN)
    Asıl sorunum şu ve hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim
    Arekadaşımın P4 2.80 GHz HT GIGABYTE 8IPE 1000-MK Anakartı VE FX5200 Ekran Kartı Var 2 x 512 MB DD RAM 400 MHz 80 GB SEAGATE HDDSİ var
    1)Arkadaşımın P4 Makinası benim AMD Makinamdan daha hızlı açılıyor
    2)Rander yapma süresi AMD Makinamda 1.36sn P4 Makinada 1.16sn.
    3Oyunlarda bile Özellikle DOOM 3'te P4 Makina hiç takılmıyor ve hızlı ama AMD Makina takılıyor ve daha yavaş
    NOT: AMD Makinama ram bile dahil overclok çektim hemen hemen en son seviye diyebilirim ama bu halde bile P4 makina benimkinden daha çok performans veriyor
    AMD Çok iyi diye aldım ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yada herhengi biri varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Balıkesir/Bandırma

onda bi yanlışlık vardır yaw işlemci fanları filan bi kontrol et derim
    bence hiç o/c yapmasaydın daha ii olurdu belkide o/c olduğu için kasabilir
    bazen ters etki yapabilir o/c...

Varsayılan saolasın

evet AMD Makina şimdi yanımda P4 makinada o/c iptal ettim hepsi standart ayarlarda bütün fanları çıkardım temizledim ama hala böyle bence bi yanlışlık var gibi ama parçaların hepsini testerlara soktum çok iyi durumlardalar zaten en fazla 2 aylık parçalar başka bi ihtimali olamaz mı bunun ya çizecem kafayı donanımda mı uyumsuzluk var dedim ama hepsini özenle seçtim araştırarak zaten asus seçtim anakartla ekran kartını başka bi ihtimali olabilir mi acaba

Sistem konfigürasyonun çok iyi arkadaşınınkine nazaran çok daha hızlı ve performanslı olması gerekir.
    Ama P4 işlemcilerin hesaplamalar ve 3 Boyut uygulamalarında (Render dahil) daha iyi sonuçlar verdiği bir gerçek.
    Gerekli tüm ayarlamalar (Bios-XP servisleri-Açılış optimizasyonları v.s.) ve güncel sürücüler yüklüyse ve yinede takıntılar varsa daha da birşey gelmiyor benim aklıma...

vga biosunu bile yükleyip gerekli ayarları yaptım aklına gelebilecek bütün güncellemelri yaptım ve gereksiz olan herşeyi kaldırdım ama pek işe yaramadı ve yavaş yavaş pes etmeye başladım sanırım bi daha AMD alma gibi hata yapmıycam eğer bu işe bir çözüm bulamazsam yine de önerileriniz için teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. laptop arızalandı,bir fikri olan var mı ???
    toprak60 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.01.2007, 23:07
  2. Laptop'u lcd bagliyamiyorum fikri olan varmi?
    aktuelce tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.12.2006, 18:11
  3. fikri olan varmı???
    saw tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.08.2006, 12:54
  4. xp sorunları?lütfen fikri olan cevaplasın
    doganeren tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.02.2005, 12:32