PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan ghost la image da sürücüler sorun çıkarıyor

Yeni aldığım bilgisayarıma xp home 'u kurdum harddisk 160 gb bunu xp kurulumu sırasında böldüm ve biçimlendirdim (NTFS). Xp yi sorunsuz bir şekilde kurdum, gerekli driver dosyalarını yükledim. İnternete bağlanarak windows'u update ettim. Bütün bu işlemlerden sora image almak için bilgisayarı yeniden başlattım. Açılışı sistem disketi ile yaptım. Ghost disketinden ghostpe dosyasını çalıştırdım eski bilgisayarımda yaptığım işlemleri yaptım fakat image dosyasının kaydedileceği bölüme geldiğimde sürücü olarak sadece (a) sürücüsü gözüküyor. Ghosttan çıktım a dayken c: ve d: yaparak sürücüleri kontrol ettim fakat ikisindede "invalid drive specification" diye bi hata mesajı çıktı. aynı şekilde cd rom sürücüde gözükmüyor. Bilgisayarı win98 cd si ile açtığımda ise bu sefer cd a: d:sanal sürücü ve b: disket sürücüsü oluyor. hard disk gene gözükmüyor.

bu problemler neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim.

Ghost 2003 kullan direk windows üzerinden seçer pcdos ile başlatıyor kendi tamamlıyor. sen daha eski bir sürüm kullanıyorsun galiba. birde sürücü seçimlerine ve adlarına dikkat etmezsen 2003 sürümüde sorun yapabilir

Benzer Başlıklar

1. Catalyst 6.5 divx'lerde sorun çıkarıyor!
    xanadu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.10.2006, 19:46
  2. cd-writer ve cd-rom dos'ta sorun çıkarıyor
    serdarforum tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.07.2005, 11:19
  3. Underground 2 Lan da sorun çıkarıyor
    btutan tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.07.2005, 02:25
  4. starcraft xp de sorun çıkarıyor çözümü bilen var mı?
    revolver_ocelot tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 31.03.2005, 19:49
  5. AMD'DE sorun çıkarıyor!!!
    sleazy tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.10.2004, 17:22