+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
22.07.2005 20:56 #1
Bilgisayar Alırken Dikkat Edilecek Hususlar?
Böyle bir sabit başlık olmasını isterdim forumda. Bilgisayar alırken ne gibi hususlara dikkat etmeliyim? Kazıklanmamak veya mağdur olmamak için dikkat edeceğim özellikler nelerdir?Bilgisayar firmalarının internet sitelerinde Teslimat koşulları, Garanti ve iade koşulları gibi açıklamaları okuyorum.. İnternet sitelerinde bilgisayar firmalarına yönelik şikayet ve memnuniyetleri okuyorum.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim..
Alacağım donanım ürünlerini alacağım şubede toplatmayı düşünüyorum..
Markom Bilgisayar veya Gold Pc'nin Sakarya şubesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum.. Müşteri memnuniyeti ve sorunsuzluk açısından hangi firmayı seçmeliyim..Veya bu şubelerden alışveriş yapan arkadaşların görüş ve önerilerine çok ihtiyacım olacak...
Ve görev icabı gideceğim yerde teknik servis desteğim olmayacak...
Bu da beni düşündüren diğer bi konu oluyor...
İlginiz açısından teşekkür ederim..
-
22.07.2005 21:01 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- mersin
size cevabım belki çok basit gelecek ama gerçektende önemli size tavsiyem pc net dergisini tavsiye edecem nedeni güncel bilgileri ve en arka sayfalarda geniş fiyat listesini bulabilirsiniz pc nete güvenin
))
-
22.07.2005 21:33 #3
Hocam şimdi olay fiyat listesi değil..Benim elimde yığınla fiyat listeleri var..
Ayrıca eksik olmasın PC Net dergisini her ay alıyorum..
Olaya müşteri memnuniyeti ve sorunsuzluk açısından yaklaştım..
Örneğin farklı bi başlıkta bi arkadaş Gold Pc 'nin Kadıköy veya Bakırköy
şubesinden pc veya donanım ürünü alacagını söylüyordu.. Moderatör arkadaşımız orayı tavsiye etmemişti..Demek ki müşteri memnuniyeti ve sorunsuzluk firmadan firmaya, şubeden şubeye değişiyor..
Ben de Sakarya şubelerinden alışveriş yapan arkadaşların görüş ve önerilerine ihtiyacım oldugunu söyledim..
İlginiz için teşekkür ederim...
Benzer Başlıklar
-
bilgisayar alırken bu firmaya dikkat
fatmad tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 13.02.2009, 19:44 -
MSN'den dosya alırken dikkat
skill_zone tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.03.2006, 12:00 -
ADSL modem alırken dikkat!!
freeman27 tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 28.12.2004, 18:40 -
Notebook alırken nelere dikkat etmeli ?
cafein tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 07.12.2004, 11:05 -
toplanken dikkat edilecek hususlar
sodom tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 10.08.2003, 12:16

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarım Yavaş!
Bugün, 11:03 / Windows XP