PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Canon Powershot S2 IS

MERHABA. Ben, Canon PowerShot S2 IS ile Sony DSC-H1 fot. mak. arasında bi tercih yapamadım. Optik zoom, video çekimi ve megapiksel miktarından ödün vermeden, varsa önerebileceğiniz başka bir model-marka (mak.) var mı? Tabi fiyat da uçuk olmamalı. Zaten s2 veya H1 yeterince uçuk. Ha bir de ; s2 video çekimini 1 gb'ta 8 dakika yapıyormuş? Bu tam bir hayal kırıklığı. Oysa ben en az bir saat çekim yapıyor zannediyordum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımca olursa sevinirim.

Bende A400 var 16 mb 3dk yapıyor ama düşük çözünürlük te sony daha iyi olması lazım

Varsayılan Canon S2 IS

O HALDE ANLADIĞIM KADARIYLA VİDEO ÇEKİMİ SEVDASINDAN VAZGEÇECEĞİM. SIRF 8 DAKİKA ÇEKİM YAPIYOR DİYE BİR MAKİNEYE 1 GB LIK ULTRA SD KARTLA BİRLİKTE YAKLAŞIK 1500 YTL VERMENİN BİR ANLAMI YOK. PEKİ YİNE 5 MP , 12* OPTİK ZOOM, GECE-LOŞ IŞIK _ GENİŞ AÇI VE PANOROMİK ÇEKİMİ İYİ OLAN İYİ BİR MAKİNE VAR MI? NE DE OLSA VİDEO ÇEKİMİNDEN VAZGEÇTİK.

Fujifilm Finepix S7000 modeli size tavsiyemdir. Teknosa fiyatı şu and itibari ile 1.111,00 ytl. Aradığnız tüm özelliklere sahip. Full manuel çekim imkanı var. Hatta yanılmıyorsam bu makinede objektifin üzerindeki bilezik yardımıyla manuel odaklama yapma imkanı da var(Aynı SLR makinelerdeki gibi). Ve de herşeyden önemlisi çok sağlam siyah profosyonel bir kasa. Uzun vadeli bir makinede en önemli şey sağlam bir kasadır. İmkanım olsa hemen şimdi alırım bu makineyi

Kolay gelsin.

Bunun dışında Konica-Minolta A200 ü tavsiye ederim. Onunda tasarımı, özellikle de lcd tasarımı bir harika. Ama fiyatı nedir bilemem çünkü 8 megapiksel bir makine. Bunlar dışında senin düşündüğün IS2 de güzel bir makine. Ancak zoom konusunda çok aç gözlü olmamanı tavsiye ederim. 10-12x tabi ki güzel değerler ancak herşeyden önemlisi objektifin ve lensin kalitesi. Şunu da unutma çoğu 10-12x makine en dar açıda yani 10-12x de biraz flu ve kalitesi düşük çekim yaparlar. Zaten çok fazla kullanacağın modlar da değildir bunlar.

Benzer Başlıklar

1. CANON Powershot s3'ün hafıza kartı ne kadar gidiyor?
    gozcelik tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.08.2006, 17:18
  2. Canon A 530( you can Canon)
    musti_200574 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.06.2006, 23:28
  3. Canon A400
    krkus tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.02.2005, 03:10
  4. Canon PowerShot S1 IS