Alıntı:
|
aslında baska bi bilgisayar la bu isi cozebilirsin ama sen format atacaksan myhtemelen dosya sistemin NTFS dir sende win98 başlangıc disketi le format atmaya kalkıyorsundur NTFS ise dosya sistemin winXP kendi CD sini kullan daha cok kolay olur..
|
98 başlangıç disketiyle format atmaya kalkmadım xp cd'siyle xp'yi kurmaya çalıştığımda sabit diski görmüyo
eburhanın dediklerini uygulayacağım ama administrator şifresi falan girmedim hiç şifre isterse isteyecekte ne gircem ben ya...
bu arada abimin bilgisayarının harddisci bu bilgisayarın ıde girişine taktım bilgisayar açılmadı çıkardım açıldı şimdi harddisci eski bilgisayara tekrar takıyorum o hiç açılmıyo anlaşılan abimin bilgisayarıda bozdum ayriyetten abimin laptop'uyla takılıyım derken sabah kapattım laptopu tekrar açtığımda şarz almıyodu ve fadaptorle çalışmıyodu pil bitti şimdi laptop'da açılmıyo bizimkiler beni öldürcek = ((
lanneeeetttlleeeennnnddiimmmm bbbbeennnnn benden uzak tutun bilgisayarları şimdi internet cafede takılıyorum bu bilgisayarda yarın açılmaz heralde = )