PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan laptop ta usb girişi sorunu lütfen anlayan biri yardım etsin

arkadaşlar toshiba tecra s1 marka kullanılmış bir notebook aldım ve almanca olan windowsu formatlayarak türkçe windows yükledim üç adet usb girişi var4 ve hiç biriside çalışmıyor bir türlü beceremedim eğer içinizde anlayan birisi var ise lütfen yardım etsin ve beni çıldırmaktan lütfen kurtarsın şimdiden teşekkür ederim!........

Windows da serpice pack2 yüklümü ve kullanmak istediğin cihazlar nedir taktığında hiç bir hareketlenme yoksa biosdan usb portunu açman gerekli kolay gelsin

sevgili ilkercom servispack 2 yüklü ancak biostan usb girişini nasıl açmam konusunda yardım edebilirmisin aynı zamanda vakit ayırdığın için teşekkür ederim

Rica ederim hepimiz hobi olarak burda yardımlaşırız sorunumuzu yazarız çözerler başkası yazar biliyorsak çözeriz neyse laptoplarda tam olarak nasıl olur bilmem ama desktop pc lerde güç düğmesine bastıktan sonra delete tuşuna basılı tutarak biosa giriliyor ama laptoplardfa farklı olabilir buna ulaşamazsan masaüstüne sağ tıkla ekran koruyucuya gel ordan güç yönetimine girip masaüstü pc olarak ayarla ve onayla bu pc ni masaüstü gibi açacaktır tabi bu işlemler sırasında adaptörün takılı olsun kesinti yaşama tekrar başlattığında delete ile biosa girilmesi lazım olmazsa 'f1' 'F2' tek tek dene bu şeki,lde deneme ile sonuca ulaşılabilir
    kolay gelsin

Varsayılan usb sorunum war lütfen yardım edin

akadaslar casper nirvana laptop kullanıorm windows7 kurulu daha 2 ay önce aldım fakat dün usb de sorun yasadım hala düzeltemiorm 2 usb girişi çalışmıyor yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşkkürler

Benzer Başlıklar

1. biri lütfen yardım etsin garip mail
    health_water tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.12.2007, 09:35
  2. msn content plus(nedir bu biri yardım etsin)
    rebel_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.06.2007, 11:10
  3. Php bilen biri varsa Lütfen yardım etsin!!
    tolga88 tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.04.2006, 15:40
  4. assembler bilen biri yardım etsin
    EMRAHOZEL tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.10.2004, 17:38
  5. XP ve JVM Çıkmazı biri yardım etsin noolur
    punker tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.02.2003, 13:19