PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan thomsen speedtouch adsl modem hakkındaki görüşleriniz...

arkadaşlar ben bu modemden aldım çok memnunum sizde fikirlerinizi yazarsanız kendimi daha iyi hissedeceğim saygılarımla...

kullanıcı adı ve şifre yazacak yer bulamadım nasıl yazarım bir anlatırsan sevinirim connect yazan terde tıklayacak hiç bir yer yok

ben yaklaşık 2 senedir Thomson Speedtouch 585 kullanıcısıyım ve bunu işyerimde kullanıyorum . Gelen müşterilerde memnun ancak , son 2 aydır bir sorunum var. Bir türlü çözüm bulamadım. Ben aynı zamanda Flatcastten bir radyoda yayında yapıyorum zaman zaman. özellikle yayına başladığım zaman modem kendi kendine reset atıyor. modem bir usp ye bağlı olmasına rağmen bunu yapıyor. ama yayında değilsem , nette gezinmeye devam etsemde pek sorun olmuyor , en fazla 1 kez reset atıyor. Özellikle yaz aylarında başladığı için acaba çok mu ısınıyor dedim , fan önüne falan koydum modemi ama nafile..
    bu sorunun aynısını yaşayan var mı diye nette çok araştırdım. bir sitesde buldum buna benzer kendi kendine resetleme sorununu aynı modemde.
    oda içindeki kondansatörlerden biri değişmeli demiş , ama hangisi değişecek belli değil..
    yardımcı olursanız çok sevinriim

Benzer Başlıklar

1. speedtouch adsl modem driver
    burhas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 17.11.2006, 14:03
  2. Bu Makine Hakkındaki Görüşleriniz
    neonal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 12.07.2005, 14:05
  3. bilgisayar özelliklerim hakkındaki görüşleriniz
    foxyfox26 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.07.2005, 08:57
  4. Tecom ar1021 adsl modem hakkındaki görüşleriniz?
    freeman27 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.12.2004, 23:08
  5. P4 2.4 Presscot Hakkındaki görüşleriniz?
    NetteTek tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 25.07.2004, 19:50