PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan AMD Sempron 64 bit için anakart tavsiye

Arkadaşlar ben maalesef AMD sistemlerden pek anlamıyorum. Şu an ise AMD'ye transfer olmak üzereyim.
    AMD almışken 64 bit alıyım dedim ve Sempron 64 bit te karar kıldım. Ancak Mavi Bilgisayarın internet sayfasında, sistem topla bölümünde onunla uyumlu pek fazla anakart listelenmemiş. Ben aslında MSI MS-6702 K8T-Neo-FSR (K8T800,GLAN,SATA) yı beğenmiştim, ama o da listede yok. Athlon 64 ler ise var. Sempronların yoksa anakartlarla bir uyum sorunu mu var? Yeni çıktıkları için mi yeni kartlarla çalışmak istiyorlar?
    Bu anakart 77$. Bu fiyat aralığında benim beğendiğim sempron 2600+ 64 bit ile çalışacak bir öneriniz var mı? MSI Gigabyte vb. Yoksa benim beğendiğim anakart Sempron ile çalışır mı? SC 754 ve VIA K8T800 çipsetli.

Varsayılan iyi düşün

ben amd 2800 sempron ve asus anakartlı bi pc almıştım.bir takım sorunlar yaşıyorum hala.bence iyi düşün athlon al ben değiştirecem sempronu.asus un amd için son çıkardığı anakart çok iyi.64 bit amd lere uyumlu.yinede piyasayı iyi kolaçan et.benim pc çok ısınıyodu.bissürü fan var içinde ancak öyle soğuttum.yinede iyi düşün derim ben.

Varsayılan s

diz üstü almıcaksan sempron almak saçmalık bence bi kaç dolar daha ver athlon al bak keyfine

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Şimdilik iSt

İntel'in nasıl Celeron'u varsa AMD'ninde Sempron'u var alcaksan Athlon al

Benzer Başlıklar

1. anakart tavsiye
    c0ns0Le tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 26.06.2007, 15:36
  2. 64 bit sempron için anakart tavsiyesi
    Solid_Snake_tr tarafından Donanım forumunda