PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: BIOS sorunu

Varsayılan BIOS sorunu

arkadaşlar bıosu bilgisayarı açtıktan sonra bulabilirmiyim veya ayarlarını bulabilirmiyim nasıl nerden yardım edin bilgisayar leptop-xp toshıba bilgisayar açılırken olmuyo açtıktan sonra bulmalıyım...saolun

New_and_Old
    Misafir

walla program bulabılırsn tabı bıosa ulasabilirsin ama benım bıldıgım bazı laptop uretıcılerınde bıos için giriş saklanmıs oluyor galıba ya f10,f11,f9 işe yarıyor olması lazım. Başlandıçta f2 dayada del ı denedıgın varsayımında söylüyorum.

hiçbir tuş işe yaramıyo

çıkarabilirsen bios pilini çıkar tak açılırken mecbur gösterecek sana biosu ayar yapman için

biosu bulmak ne demek?önce bios un ne olduğu u bir yerlerden öğren.çünkü biz burda sana ne desek dediğimizi anlamayacaksın.

neyse konuya gelelim.bios olmazsa olmazdır.bilgisayarın ilk açılış dosyaları oradadır.basit olarak bu.

bilgisayarı il açtığında ekranın bir köşesinde yazar.mesela bende fujitsu-siemens notebook var bilgisyar kapalıyken düğmeye basıp çalıştırdığımda ekranda fujitsu siemens yazıyor ve aşağıda F2 for bios yazıyor.f2 ye basarak bios ayarlarına ulaşabiliyorum.senin bilgisayarında da öyle birşeyler yazması lazım.

ayrıca bios a ne için ulaşmaya çalışıyorsun?"açılırken bulamıyorum açtıktan sonra lazım" demişsin.bios a sadece bilgisayarı ilk açtığın anda ulaşabilirsin.zaten bilgisayar açılıyorsa bios ta sorun yok anlamına gelir.o noktada senin winxp de sorun var demektir.

ne için biosu aradığını söylersen daha detaylı yard. olabiliriz.

Benzer Başlıklar

1. bios sorunu
    trinty tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 22.04.2008, 22:58
  2. bios sorunu
    LeAsH tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 07.12.2004, 11:58
  3. Bios sorunu
    oilcf tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2