Zoom X5 Modem Ile Network Sorunu Yardım Lütfen! -
24.10.2005, 04:11
uzun zamandır başımda olan bir sorunu sizlerede sormak istedim.öncelikle zoom x5 modemi 2 kişi kullanıyoruz ve network'ümüz var.modemimizi normal olarak açıyorum.hattı buluyor ve ne hatta nede network'te sorun oluşmuyor.fakat uzun süre açık kaldıktan(belirli bir zamanı yok 1saat,10saat,1gin...) sonra sanki ethernet kartından kabloyu çıkarıp takmışım gibi yada kabloyu yeni takmışım gibi yerel ağa bağlandı şeklinde bir uyarı veriyor sağ alt köşede.halbuki hiçbir şekilde kabloyla oynanmıyor ve modem kapatıp açılmıyor.ethernet'lere kablolar sağlam bir şekilde takılı yani oynatıldığında herhangi bir temassızlıkta olmuyor.bu yerel ağa bağlanıldı hatası oluştuğu an msn kopuyor,edonkey,limewire,imesh gibi programlarda server'lardan bağlantılarını kesiyor.bu gidip gelme anında kesinlikle modem'de hattının ışığı sönmüyor yada bağlantı kopmuyor.bizde modemi kapatıp tekrar açıyoruz.bunun nedenini bilen yada böyle bir sorunu yaşayıpta çözümü bulan arkadaşlardan yardım istiyorum ve tavsiyelerinizede açığım.şimdiden herkese teşekkür ederim.saygılarımla...