PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bi açılıyor bi açılmıyor...

merhaba arkadaşlar...benim p3 800 mghz 256 ram bi bilgisayarım var.bazen açılıyor bazende hiç tık yok.açıyorum çalışıyor...kapatıyorum bi süre sonra tekrar deniyorum.tık yok...anakart üzerindeki tüm parçaları çıkardım sadece işlemci ve anakart ile çalıştırdım ama yine aynı sorun...power supply yi değiştirdim..yeni bi tanesi ile denedim..yine aynı sorun...nedendir?ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

sorununu biraz daha açık yazarsan daha iyi olur. bir donanımsal problem olabilir (yanma gibi).birde cep telefonu bölümüne yazmasaydın eminim problemini çözerdin.

bnce virus olabilir eger guclu bi koruma sistemin yoksa (antivirus;security vb....)olabilir cnku zaten bilgisayara virus girdimi en belirgin ozelligi ekran kararir sacma pncereler aclir bilgisayar bikac dakka acilip kapanir tahminimce virus.eger diosan virus diil korumam var diosan valla bilmiorum..........
    -kolay gelsin artik-

geçmiş olsun! daha önce aynı srun bendede vardı taki ekran kartından olduğunu fark edinceye kadar. büyük ihtimalle ekran kartından bence bir dene ok

Bilgisayarı elektriğe bağlarken uzatma kablosu kullanıyor iseniz, kabloda sorun olabilir. Ve toprak hatlı kablo olmasına özellikle dikkat edin. enaz powersupply kadar önemli bir olay bu.

Benzer Başlıklar

1. İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
    FeaRLeSS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.11.2010, 22:03
  2. yahoo açılmıyor. sizde açılıyor mu?
    samterk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 11.09.2006, 00:42
  3. Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM
    edebiyatci21 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3