PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: mavi ekran

Varsayılan mavi ekran

selam arkadaşlar.benim bilgisayarın özellikleri bunlar p4 2.4, geforce fx 5200, 256 ram, gigabyte ga800st, 80 GB harddisk.ayrıca xp işletim sitemi var.catia, ansys,solidworks,matlab gibi büyük programlar kullanıyorum.bu programları yüklerkern yada uzun süre kullandıktan sonra bilgisayarda bi hata oluşuyor ve mavi bir ekran görünüyor.fiziksel bellek diske dökülüyor.bu hata bir kaç defa oluştuktan sonra bilgisayar tamamen çöküyor.işlemci, harddisk, ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim bi hata vermediler.format çekiyorum takrar aynı hatalar meydana geliyor.bunun neden meydana geldiği hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim. ops:

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Ne önemi var

Biostan performans ayarlarını default yap bi, belki sorunun çözülür..

bilgisayarından çok şey istiyorsun da o yüzden oluyor bu sistemde ram en az 512mb olmalı çünkü o programlar autocad kadar kaliteli olsa gerek zaten hatada bellek dökümü diyor baksana bilgisayarın Ram ini yükseltmelisin bir 256 daha çük süper olur ....

uzun süre kullandıktan sonra bilgisayarda bi hata oluşuyor
    Sorununuz ISI ve PSU gibi gözüküyor Kaliteli bir soğutucu kullanın yine mavi ekran çıkıyor ise PSU değiştirin Yine mavi ekran yaparsa bu sefer ekran kartı driverını güncelleyin (Bu işlemi İlk önce deneyebilirsiniz)

Benzer Başlıklar

1. MAVI EKRAN
    Thealessandro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.09.2009, 18:54
  2. mavi ekran
    maganda tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 04.10.2006, 00:20
  3. mavi ekran
    kazim tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2