+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar
Başlık: bilgisayar
-
05.11.2005 19:23 #6
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Simdi Gurbette =>KıRıKKaLe :)
Arkadasım toplama al bilen biriyle birlikte eger kendin biliyosan daha iyi tabiki..Ama bilen biri olmalı cunku uyum vb durumları gozden gecirebilcek birinin sana cok faydası olacaktır..Marka bligisayarlar bana itici geliyor hep yukarda arkadasın biri demis zaten mevzuları 128 mb ekran kartı diyor..Bilmem kac cesit 128 mb ekran kartı var..İsin yoksa onu arastırıyon bunlarla hic kafa yorma bence..
Kolay gelsin....
-
06.11.2005 02:07 #7Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
yukarıda yazılanların dışında, markalı bilgisayarlar fiyat yönündende daha pahalı oluyor, isim payı koyuyorlar biraz,
genelde markalı bilgisayarlar garantisi var diye tercih edilirler ama öbüryandan da toplama bilgisayarlarda parça başına garanti var, eğer kendi başınıza windows kurabiliyorsanız, garanti durumları eşit
ayrıca markalı sandığımız bilgisayarlarda aslında bir markaya ait bilgisayarlar değil, sadece o bilgisayarı siz değilde hede firması toplamış oluyor,
siz hiç, işlemcisi, ekran kartı, rami, anakartı, modemi vs. tek marka olan bir PC gördünüz mü?
-
06.11.2005 02:42 #8
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
Benimde kesin tavsiyem toplamadır.Markalı pc dönemi çoooookkkkk gerilerde kaldı.Ama geçenlerde bir pc dergisinde DELL'in dünyanın seri üretim en hızlı bilgisayarını üretmeye başladığı yazıyordu(Şimdi bana nası olur nasa'nın bilgisayarları var mac'ler var demeyin...).Teknik özelliklerine falan baktım daha türkiyede satılmaya başlanmayan parçalar vardı ama çok yüksek bir fiyatı vardı.Belki o tercih edilebelir.Dergide chipti sanki tam hatırlamıyorum...
Benzer Başlıklar
-
a' dan z' ye bilgisayar
DR-RH tarafından Donanım forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 06.07.2008, 20:10 -
ana bilgisayar
serhadli tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.11.2006, 08:26 -
bilgisayar
askixiri tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 08.05.2005, 13:57 -
İki bilgisayar????
golgedar tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.12.2004, 11:22

Alıntıyla Yanıtla

bilgisayarımda takılmalar var
Bugün, 15:56 / Yazılım