PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Başlık: bilgisayar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Simdi Gurbette =>KıRıKKaLe :)

Arkadasım toplama al bilen biriyle birlikte eger kendin biliyosan daha iyi tabiki..Ama bilen biri olmalı cunku uyum vb durumları gozden gecirebilcek birinin sana cok faydası olacaktır..Marka bligisayarlar bana itici geliyor hep yukarda arkadasın biri demis zaten mevzuları 128 mb ekran kartı diyor..Bilmem kac cesit 128 mb ekran kartı var..İsin yoksa onu arastırıyon bunlarla hic kafa yorma bence..

Kolay gelsin....

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

yukarıda yazılanların dışında, markalı bilgisayarlar fiyat yönündende daha pahalı oluyor, isim payı koyuyorlar biraz,

genelde markalı bilgisayarlar garantisi var diye tercih edilirler ama öbüryandan da toplama bilgisayarlarda parça başına garanti var, eğer kendi başınıza windows kurabiliyorsanız, garanti durumları eşit

ayrıca markalı sandığımız bilgisayarlarda aslında bir markaya ait bilgisayarlar değil, sadece o bilgisayarı siz değilde hede firması toplamış oluyor,

siz hiç, işlemcisi, ekran kartı, rami, anakartı, modemi vs. tek marka olan bir PC gördünüz mü?

Benimde kesin tavsiyem toplamadır.Markalı pc dönemi çoooookkkkk gerilerde kaldı.Ama geçenlerde bir pc dergisinde DELL'in dünyanın seri üretim en hızlı bilgisayarını üretmeye başladığı yazıyordu(Şimdi bana nası olur nasa'nın bilgisayarları var mac'ler var demeyin...).Teknik özelliklerine falan baktım daha türkiyede satılmaya başlanmayan parçalar vardı ama çok yüksek bir fiyatı vardı.Belki o tercih edilebelir.Dergide chipti sanki tam hatırlamıyorum...

Benzer Başlıklar

1. a' dan z' ye bilgisayar
    DR-RH tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 06.07.2008, 20:10
  2. ana bilgisayar
    serhadli tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.11.2006, 08:26
  3. bilgisayar
    askixiri tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6