PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Hiç bir şey yok pc açılmıyor

arkadaşalar lütfen bana yardım edin bu sabaha kadar bilgisayarımda hiç bir sorun yoktu dün akşam enson nfs most wanted demosunu indirmeye başlamıştım sabah baktım %91' lerdeydi. sonra diğer bilgisayarda bişiler yapıodum birden benim pc' nin ekran gitti ama pc çalışıyodu kapatıp açtım açılırken Windows çubuğunda kitlenip kaldı restart attım yine aynı yerde kitlendi sonra kapatıp birkaç dakika bekledim yenidem açtığımda ekrana hiç bişi gelmedi açılışta ekran kartını falan tanıdığı ekran gelmiyodu. ekran kartını diğer bilgisayarda denedim çalışıyo. aklıma kötü şeyler geliyo umarım öle diildir. aceba sorunum hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Varsayılan Re: Hiç bir şey yok pc açılmıyor

ilkonce ramleri bi kontrol et. Çıkart başka slota felan tak. Daha sonra diğer donanımları aynı şekilde yap. Umarım ciddi bir sorunyoktur.

kolay gelsin.

slm arkadaşım belki biosta bi problem vardır pilini çıkart 10 dak bekle tekrar tak belki düzelir benzer bi olat benimde başıma geldi bios silinmiş tekrar bios yazdırmıştım işlemcini de naşka bir makinada dene kolay gelsin

Alıntı Orijinalini Gönderen: aluzil
    slm arkadaşım belki biosta bi problem vardır pilini çıkart 10 dak bekle tekrar tak belki düzelir benzer bi olat benimde başıma geldi bios silinmiş tekrar bios yazdırmıştım işlemcini de naşka bir makinada dene kolay gelsin
    bios pilini çıkarmayı denedim ama olmadı

anakarttan işlemci ram e.kartı cıkart(bunları yaparken bilgisayarının elektrik baglantısını kes ben kesmedim ve işlemcimi yaktım )sonra bunları sırayla birini tak bilgisayarı aç..sonra hepsini tak.. eğer açıldıysa güzel..fakat acılmadıysa moralini bozmak istemem ama .. benimde basıma benzer bir olay gelmişti..işlemcimi değiştirmişlerdi..bilgisayarının garanti kapsamı varsa..bir an önce servise gitmeni öneririm..

Benzer Başlıklar

1. exe açılmıyor
    aLPerM tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.10.2006, 18:52
  2. msn açılmıyor
    tafugu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.10.2006, 19:54
  3. win xp açılmıyor
    erolsycn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4