PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    kaisen
    Misafir

Varsayılan ekran çözünürlüğü

selam.
    bilgisayarıma windowsu yükledikten sonra evde başka bir ekranla açmak istediğimde açamadım, dolayısıyla çözünürlüğü düşürmem gerekecek. desktopı göremediğim için bunu mouse ile yapmam mümkün değil, iş klavyeye kalıyor. linuxta bunu Ctrl + Alt + -/+ ya basarak çözünürlüğümü değiştirebiliyordum. bunu windowsta yapacak bir kısa yol var mı?

problemini tam anlamadım ama windowsu güvenli kipte açıp çözünürlüğü ayarlayıp bilgisayarını yeniden başlatmayı dene ..

evet güvenli kipte açmak işi çözebilir. Güvenli kipte zaten ekran çözünürlüğü düşüyor. oradan ayarlarsın...

kaisen
    Misafir

windowsu 19' ekranda 1280x1024 cozunurlukte kurdum. fakat windowsu 15' 1024x768 cozunurlukte calistirmak istedigimde karsima siyah ekran geldi, yani 1024x768 cozunurluk 15' ekrana fazla geldi. dolayisiyla cozunurlugu 800x600'e dusurmem gerekecek. yalniz siyah ekran geldigi icin mouse ile sag tus yapip ayarlamam mumkun degil. yapabilirsem (mumkunse) klavye ile yapmam gerekecek. bunu windowsta herhangi bir tus kombinasyonuyla yapabiliyor muyuz?, mesela linuxta Ctrl + Alt + -/+ ile yapabiliyordum bunu.
    tsk.

Benzer Başlıklar

1. Ekran Çözünürlüğü
    JaMaL tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.02.2007, 23:32
  2. ekran çözünürlüğü
    Stinger tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.06.2006, 11:56
  3. ekran çözünürlüğü
    erdalsoz tarafından Donanım forumunda