PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan MSI Ekran Kartı Sorunum Var Yardım edin Lutfen

Benim 128mb Msı Ekran KArtım var Driverini Hiç bir yerde bulamiyorum Yardım ederseniz cok sevinirim.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

MSI tamamda bu kartın yongası nedir? Ati veya Nvidia'mı?Sürücülerini güncellemek istiyorsanız Ati için;www.ati.com Nvidia için;www.nvidia.com'dan download kısmından driver's tıklayın ve güncele son sürücüleri indirin pc'nize!...

Nvidia Olmasi Gerek Cunku chipsetLe uyumlu Nvidia driveri yuklediğim zaman Kabul ediyor Ama oyun falan oynarken klavye ve mause kitleniyor sorunun ekran kartindan kaynaklandiğini saniyorum. Doğrumu ve Tam bunu driverin İndirebileceğim bi Link varsa Sizde verirseniz cok sevinirim..

ramleri de kontrol etmekte yarar var.genelde ani donma sorunları ram veya ısıdan kaynaklanır

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Şuan kurulu olan işletim sisteminizin Win Xp olduğunu varsayarak bu linkten ekran kartınızın windows sertifikalı (WHQL) olan sürücüsünü indirip kurunuz!
    http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html
    Eski sürücünüzü bilgisayar başlarken F8 basarak güvenli modda kaldırın ve bilgisayaı yeniden başlatıncada indirmiş olduğunuz 81.95 sürücüsüne tıklayarak kurunuz ve pc'yi tekar başlattığınızda yeni sürücünüz kurulmuş durumdadır!Sürücülerden dolayı pc'nin kilitlenmesi olasıdır yapmanız gereken işletim sisteminize uygun ve lisanslı orjinal driver'ları kurmanız bu tip hatalar ile karşılaşma olasılığını çok düşürür. :idea:
    Birde eklemek istediğim son konu anakartınızın çip set driverlarınıda güncellemeniz yerinde olur bu sayede anakart üzerindeki AGP kontrolcüsünüde tanıtarak tam olarak kullanıma açarsın...

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı nasıl takılır yardım edin
    murteza tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.08.2008, 16:53
  2. ekran kartı driveri yoook öldüm yardım edin
    henibul21 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 02.11.2007, 09:07
  3. Hangi Ekran Kartı Our Yardım Edin
    murteza tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4