PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: laptop hp

Varsayılan laptop hp

hocam bugün yarın laptop alcam hp düşünüom bi modelini almak istiom dvd rw;60 gb;512 mb ddr ram;1,73 centrino;128 mb ekran kartı paylaşımlı yalnz tek kafamı kurcalayan paylaşımlı ekran kartı oyunları hep kaldırsın istiorum 256 mb olsn isterdm ama maalesef ögrenciyiz bu fiyata bunlar szce napmalıyım bu ekran kartı oyunları kaldırır mı :?:

paylaşımlı ekran kartları oyunlarda beklenen performansı vermiyor. hernekadar kapasitesi yüksek olursa olsun iyi bir sonuç bekleme. ben hp laptoplarda paylaşımlı ekran kartı haricinde başka bir ekran kartına rastlamadım. ancak ekran kartı olarak ati'yi kullanan laptoplarda oyunlar gerçekten diğerlerine göre daha performanslı oynanıyor.
    undeground2'yi 128 mb paylaşımlı ekran kartı, 512 mb ram ve 1.7 ghz işlemcisi olan bir hp'de ve sonra da 64 mb ati (modeli bilmiyorum ama düşük diye hatırlıyorum), 256 mb ram ve 1.5 ghz işlemcili experde oynadım. fark mı?
    ilkinde detayların en düşükte olmasına rağmen takılmalar olurken, ikincisinde en düşük detayda takılma olmuyordu. detay çok az arttırıldığında gene de oynanılabiliyordu. sözün kısası laptopı oyun haricinde kullanmak istersen hp'ler gerçekten çok iyi ama oyun için bir tane istiyorsan işin çok zor.

Varsayılan Re: laptop hp

Alıntı Orijinalini Gönderen: sadecejoe
    hocam bugün yarın laptop alcam hp düşünüom bi modelini almak istiom dvd rw;60 gb;512 mb ddr ram;1,73 centrino;128 mb ekran kartı paylaşımlı yalnz tek kafamı kurcalayan paylaşımlı ekran kartı oyunları hep kaldırsın istiorum 256 mb olsn isterdm ama maalesef ögrenciyiz bu fiyata bunlar szce napmalıyım bu ekran kartı oyunları kaldırır mı :?:
    Notebookta oyun düşünüyorsan ekran kartını ati x700, nvidia 6600 veya turbo cache 6400 falan alman lazım bunun içinde en az 1300+kdv dolar ödeyeceksin...

Benim pc de ati ekran kartı var 9200 128mb 128mb nvidia 5200fx e göre daha iyi performans aldım 8O o yüzden notebooktada sana ati yi tavsiye ederim bu yüzden ati kullanan fujitsu modellerinede bakabilirsin.

Kardeş ben şu anda hp nx8220 kullanıyorum ekran kartı olarak ati x600 var 64mb gta san andreas ı hiç takılmadan oynadım eğer almak istersen gönül rahatlığıyla öneririm şimdiden hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

1. hp laptop
    gerald tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 23.09.2006, 02:44
  2. iyi bir laptop
    009tahsin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.03.2006, 23:32
  3. laptop a ram
    009tahsin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3