+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
30.11.2005 20:49 #1
Sistem Geri Yükleme için Yardım!!!
Arkadaşlar ben bilgisayarımı önceki bir tarihten geri yüklemek istiyorum. Ancak birkaç kez denememe rağmen "Geri yükleme tamamlanamadı" "Bilgisayarınızda bir değişiklik yapılmadı" "Sistem bilgisayarınızı geri yüklemedi" yazısı çıkıyor.
Onun haricinde, bilgisayarım gayet düzgün çalışıyor. Ama bu özellik neden çalışmıyor, neden böyle oluyor anlayamadım. Lütfen bilen arkadaşlarımız varsa ve beni aydınlatsınlarsa ya da neler yapmam gerektiğini yazarlarsa çok memnun olurum.
Teşekkürler
-
30.11.2005 20:52 #2Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Geri yüklemenin açık ve çalışabilir olduğundan emin olmalısınız. Bunun için denetim masası, sistem geri yüklemeyi seçebilirsiniz. Ancak tabii ki şunu da unutmamak gereklidir ki, bilgisayarı geri yüklemek için, geri yükleme noktası oluşturmanız gerekmektedir.
kolay gelsin.
-
30.11.2005 21:32 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- SuSE
Bende de aynı şeyler oluyor.Ama sanırım sebebi o geri yükleme noktasından beri kayda değer -yani geri yüklemenin gerçekleşmesine sebep olan- bir değişiklik yapmamanızdır. Eğer öyleyse bu sistem geri yüklemenin çalışmadığı anlamına gelmez. Zaten sistem geri yükleme bazı yanlış yüklemeler ve virüsler dışında çok işe yaramıyor. Virüsler de sistem geri yüklemeyi ortadan kaldırarak bu kozu elinizden alıyor.
-
30.11.2005 21:35 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Benim tavsiyem, benim gibi yapın, geri yüklemeyi kapatın, önemli dosyalarınızı cd'de yedeğe alın, ve hdd'den önemli bir yeri tasarruf edin.
kolay gelsin.
-
01.12.2005 11:07 #5
Çok teşekkürler arkadaşlar. Evet belki de, o geri yükleme noktasından beri kayda değer yani geri yüklemenin gerçekleşmesine sebep olan bir değişiklik yapmamışımdır, bilemiyorum.
darK_sitH, ben geri yükleme noktası oluşturdum hatta birkaç tane. Yine de olmadı işte. Bakalım biriki şey daha deneyeyim belki de gerek kalmaz, dediğiniz gibi önemli bişey yoktur.
Takıldığım yer olursa yine danışırım sizlere.
Tekrar teşekkürler
Benzer Başlıklar
-
sistem geri yükleme
wizard35 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 23.09.2010, 02:46 -
acronis yedek geri yükleme sorunu için yardım talebi
eyyuplu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.08.2010, 22:33 -
acil yardım, sistem geri yükleme yapamıyorum
ileydagi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.10.2006, 21:58 -
(yardım)Sistem kaydı geri yükleme...
teodons tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.01.2006, 22:48 -
sistem geri yükleme ile geri getirilen programın kaldırlması
hackolpaxp tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 15.11.2005, 11:24

Alıntıyla Yanıtla

Monitör sorunu.
Bugün, 17:02 / Donanım