PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sistem Geri Yükleme için Yardım!!!

Arkadaşlar ben bilgisayarımı önceki bir tarihten geri yüklemek istiyorum. Ancak birkaç kez denememe rağmen "Geri yükleme tamamlanamadı" "Bilgisayarınızda bir değişiklik yapılmadı" "Sistem bilgisayarınızı geri yüklemedi" yazısı çıkıyor.

Onun haricinde, bilgisayarım gayet düzgün çalışıyor. Ama bu özellik neden çalışmıyor, neden böyle oluyor anlayamadım. Lütfen bilen arkadaşlarımız varsa ve beni aydınlatsınlarsa ya da neler yapmam gerektiğini yazarlarsa çok memnun olurum.

Teşekkürler

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Geri yüklemenin açık ve çalışabilir olduğundan emin olmalısınız. Bunun için denetim masası, sistem geri yüklemeyi seçebilirsiniz. Ancak tabii ki şunu da unutmamak gereklidir ki, bilgisayarı geri yüklemek için, geri yükleme noktası oluşturmanız gerekmektedir.

kolay gelsin.

Bende de aynı şeyler oluyor.Ama sanırım sebebi o geri yükleme noktasından beri kayda değer -yani geri yüklemenin gerçekleşmesine sebep olan- bir değişiklik yapmamanızdır. Eğer öyleyse bu sistem geri yüklemenin çalışmadığı anlamına gelmez. Zaten sistem geri yükleme bazı yanlış yüklemeler ve virüsler dışında çok işe yaramıyor. Virüsler de sistem geri yüklemeyi ortadan kaldırarak bu kozu elinizden alıyor.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Benim tavsiyem, benim gibi yapın, geri yüklemeyi kapatın, önemli dosyalarınızı cd'de yedeğe alın, ve hdd'den önemli bir yeri tasarruf edin.

kolay gelsin.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Evet belki de, o geri yükleme noktasından beri kayda değer yani geri yüklemenin gerçekleşmesine sebep olan bir değişiklik yapmamışımdır, bilemiyorum.

darK_sitH, ben geri yükleme noktası oluşturdum hatta birkaç tane. Yine de olmadı işte. Bakalım biriki şey daha deneyeyim belki de gerek kalmaz, dediğiniz gibi önemli bişey yoktur.

Takıldığım yer olursa yine danışırım sizlere.

Tekrar teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. sistem geri yükleme
    wizard35 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.09.2010, 02:46
  2. acronis yedek geri yükleme sorunu için yardım talebi
    eyyuplu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.08.2010, 22:33
  3. acil yardım, sistem geri yükleme yapamıyorum
    ileydagi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda