PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
13 sonuçtan 11 - 13 arası sonuçlar

YA ARKADAŞLAR BENİM FLASH BELLEK BOZULDU BİLGİSAYARA TAKIYORUM BİÇİMLENDİRME YE İZİN VERMİYOR DİYOR Kİ:' DİSK YAZMA KORUMALI' BENDE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM AMA BANA NASIL YAPACAGIMI ANLATACAK BİRİ OLURSA BURAYA GONDERİR MİSİNİZ?(MSN:ceza_fahri_rap@hotmail.com)CEWAPLARIN IZI BEKLİYORUM
    3563891

Alıntı Orijinalini Gönderen: emre_390 Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar daha yeni aldım flash belleki fakat benim bilgisayar hiç birşey göstermdiyor ne açıyor nede okuyor nede açılırken bir ses çıkıyor beunun nedeni ne olabilir pazartesi için çok lazım ne yapmama lazım lfn ödev için lazım lfn bana yardım edin zayıf almakta istemiyorum flash bellekimide atmak istemiyorum
    pc eskimi yenimi onu bilmiyorum ama denetim masasından donanım ekleden bir bak sonra belki senin usb cıkışları 1.0 flaş belleğin 2.0 onun içinde oluyor ama doğrusu yeni almısn sorunlu olmaz gibi geliyor ama sen kontrol et tekrar sonra aldığın yere götür olmasa

mp3 playerimı pc ye takıorum ancak içine giremiorum disket biçimlenmemiş diyor biçimlendir diyorum tamamlayamıyor işlemi. bilgisayar yönetimindende yapamıyorum özelliklerde raw olarak gözüküyor yardım ederseniz sevinirim

Benzer Başlıklar

1. Flash bellek
    ahmetmert tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.03.2007, 14:36
  2. Flash Bellek
    alp71 tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 08.08.2006, 14:17
  3. Flash Bellek
    alp71 tarafından Yazılım forumunda