+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
18.12.2005 04:07 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
CPU'nun yükselmesi ve bilgisayarın kapanması sorunu
Fujitsu-Siemens marka Amilo D serisi
P4 2.66 ghz,
512 ram
40 gb harddisk'i olan laptopum bazı programları çalıştırırken (dreamwear'la ftp kullanma, flash animasyonlar, media player 10 ve özellikle kaspersky antivirüs programıyla scan yaparken vs..) kendiliğinden kapanıyo..1 sene içersinde 3.kezdir bu sorunla karşılaşıyorum..Daha önce bu sorun yüzünden 2 kez servise götürdüm..Ve servisten getirdikten bi kaç ay sonra tekrar aynı sorun çıkıyo..Ayrıca kullandığım işletim sistemi; windows xp professional türkçe..bu konuda bilgilendirirseniz beni çok sevinirim..Dediğim gibi eğer bahsettiğim programlara benzer şeyler çalışmıyorsa hiç bi sorun vermeden normal bi şekilde saatlerce kullanabiliyorum..cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
-
18.12.2005 07:34 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- ankara
ısınma durumu nasıl?çok ısınıyorsa olabilir.
birde o programları başka bilgisayar yükleyip dene. bazen programın içindeki bir hata bu tip sorunlara yol açabilir.
-
18.12.2005 14:55 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
ısınma durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum..Ama fan sesi normalden çok daha yüksek çıkmaya başlıyor..ve bir süre sonra kapatıyo sistemi..Ayrıca aynı programları masaüstü bilgisayarlarda kullanırken herhangi bir sorun yaşamıyorum..ama laptopta sorun çıkarıyor..bu virüs, trojan vs..olabilir mi? yani sanki bu programları çalıştırırken bir şeyler harekete geçiyor...yani donanımdan kaynaklı bi şey olsa örneğin işlemcinin fanı yetersiz kalıyorsa vs..her durumda kapanması gerekmez mi? neden virüs taraması yaparken kapanıyor?ya da media player kullanırken..
Benzer Başlıklar
-
internet hızının yükselmesi için portları açmak !!!
turntable tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 11.09.2005, 21:46 -
bilgisayarın kapanması
funky tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 16.07.2005, 20:23 -
cpu'nun sıcaklığını görme
blackboy_cyk tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.01.2005, 20:44 -
bilgisayarın kapanması
ekomania tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 30.11.2004, 17:46 -
Bilgisayarın msj vererek aniden kapanması!!!
Fraktal tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 24.07.2004, 05:54

Alıntıyla Yanıtla

Dal Seçimi ?
Bugün, 21:00 / Hayat, Evren ve Her Şey