PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan işlemcim cok ısınıyo...

p4 3.00 işlemci.msi ankartım war..işlemci sıcaklıgım minimum 45-50 C ciwarı.oyun oynadıım zamanlarda ise 75-80 C lere cıkıyo..kasa ewerest 300 watt..boyutları 43 cm derinlik 43 cm yuksekliği .acaba daha buyuk bi kasa alırsam sorunum cözülürmü??

işlemcinizin fanına termal macunu sürmeyi deneyin.. özelliğini yitirmiş olabilir.

KOLAY GELSİN!..

fanları bir kontrol etmeniz de yarar var
    kasa fanlarında sorun yok ise yani kasanın sıcaklığı normal ise işlemci fanınıda bir kontrol etmekte yarar var. fan değişimi ile çözüm sağlanabilir..

P4 3.0 Ghz. Prescott sabıkalı bir işlemci zaten.Özellikle stok fan ile soğutma pek başarılı olmuyor.Bunun yerine kaliteli bakır tabanlı bir soğutucu alabilirsin -ki bu işlemci grubuna farz gibi birşey zaten-
    Tabi kasanında etkisi büyük önde ve arkada vede mümkünse üstüne fan takma bölümleri olan geniş bir kasa tercih edersen yararına olur.Ayrıca termal macunuda gümüş içerikli alırsan daha iyi iletkenlik sağlar...

taylan kardeşe katılıyorum. "sabıkalı bi işlemci". basit bi çozüm olarak, kaliteli bi soğutucu... kasayı değiştirmeye kalksan pahalıya patlayacak sana, kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. ekran kartın cok ısınıyo
    mach1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.08.2008, 16:54
  2. amd işlemcim patladı :(
    ugurmandas tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 27
    Son Mesaj: 09.02.2007, 12:39
  3. İşlemci çok ısınıyo...???
    goxodus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 37
    Son Mesaj: 23.07.2006, 19:53
  4. ekran kartım çooook ısınıyo arkadaşlar yardımmmm!!!
    alex_24 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 03.07.2005, 10:16
  5. işlemcim kilitleniyo:(
    shurrup tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 19.08.2004, 09:22