PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayrın kapanması

Durup dururken bilgsayr kapanıyor ve bida actıgında bidaha kapanıyor bunu nasıı halledeblrm?..birde bilggisayara kapat komutu weriyorum herseyi kapatıyor ama fanlar çalısmaya dewam ediyo fiş cekmeden bilgisayar kapanmıyor ne yapmalıyım?..

fişi çekmeden kapatmak için başlat ayarlar denetim masası güç seçenekleri ne gir oradan yukarıdaki apm tabına tıkla sonra gelişmiş güç yönetimini işaretle

öylebi apm tabı yokki burda...yaa bnm sorunum bilgisayrı acıncada oluyo fisi takınca dugmeye basmadan elektrik gidio fanlar calısmaya baslıo ama bilg. calısmıyo sora dugmesine basınca bilg. acılmaya baslıyor kapatırknde kapat komutunu veriyorum herseyi kapatıyo sadece fanlar calısmaya dewam edio dugmeye basıyosun yne kapanmıyo fis cekiosun anca kapanıyo..

öylebi apm tabı yokki burda...yaa bnm sorunum bilgisayrı acıncada oluyo fisi takınca dugmeye basmadan elektrik gidio fanlar calısmaya baslıo ama bilg. calısmıyo sora dugmesine basınca bilg. acılmaya baslıyor kapatırknde kapat komutunu veriyorum herseyi kapatıyo sadece fanlar calısmaya dewam edio dugmeye basıyosun yne kapanmıyo fis cekiosun anca kapanıyo..bide bilgde iş yaparken kendi kendine kapanıp duruyooo..

işletim sistemin windows 98 mi sisteminin özelliklerini yaz kasan atx kasa mı bide formatı denedin mi

Benzer Başlıklar

1. pc nin aniden kapanması
    Rivardo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 12.07.2007, 16:21
  2. pc kapanması
    maykop tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 30.11.2006, 02:00
  3. pc kapanması
    chasan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5