PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan monitörden ses geliyor

slm bnm monitrden ses geliyor aynı trafo gibi. bir kaç gün önce nemlenmişti kurulayıp açtım ama açtıktan sonra bir koku geldi kpadım bugün açtım normal görüntü geliyor ama ses devam ediyor acaba bu ses ne sesi bilen varmı böyle sesli kalsa bişey olurmu :?:

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Genelde tınlama sesi bilgisayarınızın desteklemediği Herts ayarında çalışmaya zorlandığında oluşur. bir kontrol edin derim. olmazsa servise vermeniz gerkebilir.

iyi günler..

valla aynı sorun bende de var dı. yeni aldım 2-3 gün sonra ses yapmaya başladı bi acayip ses yapıyordu. monitörün üzerine hafif elimi bastırınca susuyordu ayrıca monitörü öne eyince de ses kesiliyordu 2 gün felan ses geldi daha sonra ses kesildi şuan yok... inşallah ta daha ses yapmaz. böyle sesli kalsa bişey olurmu demişsin ama benim monitörden gelen sesin dayanılacak hali yok. yükseklik açısından değil ama kulağı inanılmaz rahatsız ediyor... ne olduğunu anlayamadım tabi...

aynı problemi zaman zaman diğer pc de yaşıyorum ama belli bir süre sonra kendisi susuyor. bu bahsettiğim ses resmen trafo sesi korkunç bir ses her an patlayacak gibi . monitör ıslandıktan sonra oldu.

çok dikkat et derim, eski monitörümde ilk başta böle sesler çıkardı, sonra koku gelmeye başladı ve en son (şans eseri) içinde bişilerin parlama yaptığını farkettim . Hemen bi servise götür bence çok sakat bi durum olabilir.

Benzer Başlıklar

1. monitörden tv ye nasıl geçirecem
    mach1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 29.08.2006, 19:10
  2. monitörden ses geliyor.acaba neden?
    netcii tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.02.2006, 18:34
  3. monitörden çıkan ses
    hemingway tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8