PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbuL.

yyha sonuncta o milyarlık kartlar senın suankı kartından daha iyi kalıte werıcek ben bunu solemeye calsıorum.

Ya tamamda mesela çok güçlü bir oyunu ancak low ayarda oynayabiliyorsam bu kartı takınca high'a getircem ve tabiki görüntü daha iyi olacak.Ama ben zaten highestta oynayabildiğim bir oyuna 2 milyarlık kart takınca ne değişecek.O oyun için yapılan bütün çizimleri görebiliyorumdur zaten.İşte bunu soruyorum,Highest ta oynayabildiğim bir oyun,oyunun sitesindeki screenshotlarında sanki gerçek filmmiş gibi gözüküyor.Ama alıp kurduğumda böyle değil.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbuL.

yha hala anlamadın dmk iştedgıımı.dielim senn kart 150 ytl ama senın ısını goruorynı ytrlı ayrlarda oynuyabılıorsun..bnm dedıgım kart ise 1000 we 1500 dielim..bunlar ise senın bu karttan daha hızlı çalışır.daha hızlı calıstıgı ıcın de goruntuler daha da gzl gozukur..bilmem anlatabıldmmı...eger anlatamadımise senın kartta ayrları en dusukte calıstır low we 640 a al hızlı calısır dımı yanı goruntuler dusuk.bnm dedıgım kartta ise goruntuler senın kartınlow dan daha iyi sonuc werır..bide screenshotlar ıcın bıracıklama o goruntuler bılgısayr goruntusu deil yanı feykgrcek deil.fhotoshop fln fln kulanılmıstr...kolay glesin..

screenshotlar ıcın bıracıklama o goruntuler bılgısayr goruntusu deil yanı feykgrcek deil.fhotoshop fln
    Hee,o zaman mevzu bu işte.Bunu soruyom işte.Adamlar milyarlık kartta taksa bu kadar büyük görüntü farkı olmaması lazım çünkü.

Benzer Başlıklar

1. kelebek etkisi 2 çıktı mı?
    mrhacklyncy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.11.2006, 19:38
  2. ekran kartlarının bios'u varmıdır ?
    Rahip tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.10.2004, 17:04
  3. graphic aperture size?!
    deliivan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4