PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekr.kartlarının graphic ayarına etkisi

Arkadaşlar fx5700 gpu'lu Asus 9570-256ddr kullanıyorum.Örneğin Battlefield Vietnam'ı grafik ayarları Highest'ta en yüksek ayarda sorunsuz oynayabiliyorum.Yani oyunun tüm grafiklerini görebiliyorum. 8) Peki ben bu kartı çıkartıp şöyle nvidia Quadro serisinden 1000-1500 ytl'lik bir ekran kartı taksam alacağım görüntü daha kaliteli daha farklı mı olacak?Dağlar kadar mı fark olacak arasında?Oyunların screen shotlarını görüyorum resmi sitelerinde görüntüler muhteşem,deniz sanki gerçek gibi duruyor. :?: Ama bende böyle değil.Adamlar bu görüntüleri çok kaliteli kartlarlamı alıyorlar o yüzden merak ettim ? 8O ( Başlığı Donanım bölümüne açsak daha uygun olacaktı galiba,neyse

Yok mu yorumu olan?

Başlık taşınmıştır.

Kolay gelsin.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbuL.

goruntuler daha iyi olur kare hızları daha iyi olur bıde fps hızı daha ıyı olursonucta bu kartların o kdr pahalı olması kalıtesınden anlasılmalı

Tamam da zaten ben de oyunun verebileceği en son kalitede oynuyorum oyunu.Bende de grafik ayarları Hİghest'ta,o kartları takıncada Highest'ta olacak.Bunu anlatmak istiyorum.Fps hızı,kare hızı daha iyi olabilir o mantıklı,ama görüntünün aynı olması gerekmezmi?

Benzer Başlıklar

1. kelebek etkisi 2 çıktı mı?
    mrhacklyncy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.11.2006, 19:38
  2. ekran kartlarının bios'u varmıdır ?
    Rahip tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.10.2004, 17:04
  3. graphic aperture size?!
    deliivan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4