PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan dijital tv kartından anlayanlar

arkadaşlar cift cıkışlı LMB si olan tek bir canaktan cıkışlardan birini bilgisayardaki dijital tv kartıma digerini televizyonuka takıyorum fakat televizyon da istediğim tüm kanalları seyretmeme rahmen bilgisayarım daki dijital tv (visiontv) kartımda yaptırdıgım uydu taramasında sadece cıne5 gala viva tvt göbi 4.5 kanalı cektirebiliyorumtelevizyonu söküyorum tek bilgisayara takıyorum ama sorun düzelmiyor.sizce sorun nerde.tv kartında herhangi bir arıza olabilirmi yoksa canaktanmı televizyonda takılı uydu cihazı bütün kanalları netbirşekilde cekiyor.acil yardımcı oluverin.tv kartı arızalı ise degistirecem cünkü daha yeni aldım

Varsayılan uydu kanalları izleme

:idea:
    bak kardeşim bende inca, skyvision kullandım. şu anda skyvision ın son modelini kullanıyom. 2 senedir uydu kartı kullanırım. ilk aldığımda [inca dijital tv kart (modülsüz)] bende kanal bulamamıştım. çok ugraştım ama nasıl yapıcamı bilmiyodum. ama şunu öğrendim ki bu dijital kartların bazıları özellikle benim kullandığım modeller otomatik tarama sırasında o kadar çok kanal yakalamıyormuş. sen bunları el manuel olarak girmen gerekiyor. ayarlar>program>yeni kanal ekle menüsünü izleyerek kanalları girmen gerek.
    banada uydu işi yapanlar 50 milyona biz kanalları gireriz diyince hadi be diyip kendim öğrendim ve yaptım.
    sen www.satcodex.com adresine girerek en son güncellenen kanal listesini alıp yukarıda yazdığım gibi kanalları girmelisin.
    hadi kolay gelsin şu anda turksatta 80tv+70radyo var.

Benzer Başlıklar

1. Ekran kartından ii anlayanlar,Tavsiyeleriniz??
    wonderboy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.08.2006, 22:49
  2. dijital tv kartından anlayanlar
    emrah22 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.01.2006, 13:06
  3. Dijital Tv kartından internete bağlanmak
    djeylan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.08.2004, 13:00
  4. dijital tv kartından internet