PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Cd rw çalışmıyor

Arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramını kutlar nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim. Bir kaç gün önce phihips marka dvd rw aldım. Bilgisayarımda birde cd rw vardı kabloların yerini değiştirmeden dvd rw montoj ederek taktım. Bilgisayarımı açtım windows dvd rw yi gördü. Cd rw de vardı. Ancak cd rw yi okumuyordu. Cd kapağı açılıyor. İşte sorunum bu neden cd rw nin simgesi olduğu halde çalışmıyor. Jumperları filanda denedim ama nafile. Yardımlarınızı bekliyorum ...

barni_heyamola
    Misafir

tam emin değilim ama senin galiba power kablon oturmamış gibi görünüyo ama pekte emin değilim bi bak istersen kolay gelsin

Onda bir sorun yok defalarca taktım çıkardım üstelik normal olarak cd kapağı acılıp kapanıyor. Sadece cd yi okumuyor cd takılınca bir kac saniye ışık yanıyor ve sonra sönüyor. Cd yi bile döndürmüyor.

barni_heyamola
    Misafir

ozaman senin cd -rw de bi sorun var bence onu satıcına söyle gerekeni yapsınlar senden kaynaklanan bir sorun gibi gelmedi bana yani bu belirtilerin başka nedeni olur emin değilim ondan sen satıcını bi ara söyle eminim ürünü değiştirirler

Benzer Başlıklar

1. IIS çalışmıyor...
    sbasmaz tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 06.01.2008, 01:57
  2. Cd ler çalışmıyor..
    AnesthesiA tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 27.02.2006, 18:15
  3. Cd ler çalışmıyor..
    AnesthesiA tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0